Peteérés vagy terhesség?
Az utolsó peteérésem körül (július vége, augusztus eleje) volt közösülés a barátommal, viszont az utána következő mesntruációm teljesen időben megjött, normális volt a színe, állaga, időtartama. Elvileg most a napokban ovulálok ismét, meg is vannak a jelei viszont eddig nem tapasztalt tünetek is párosulnak hozzá. Az alhasam egészen kemény és duzzadt (ez a leggyanúsabb, mert eddig ilyen még sosem volt), fáj a mellem és szerintem nőtt is. El kezdtem kicsit olvasgatni a terhesség korai szakaszáról és eléggé sok minden egybevág az én észleléseimmel. Viszont azt is hozzá kell tennem, hogy kerek legyen a történet, a szerelmem egy hónapja elment külföldre és a saját természetemből kiindulva a mentális problémáimat, alvászavarokat akár ez is okozhatja. Hétfőig nincs rá lehetőségem, hogy tesztet vegyek vagy orvoshoz menjek, de nagyon rástresszeltem erre a kérdésre és minnél tőbbet olvasok róla a neten annál zavartabb leszek. Esetleg valaki tudna valamit, akármit mondani, hogy most melyik a valószínűbb, vagy melyiknek van mindennel összetéveszthetetlen jele? Vagy bármit.
22 éves vagyok és a baba nem lenne baj, ezért csak megszaktásos módszerrel "védekezünk", de egyikünk sem gondolta volna, hogy közbeszól egy külföld és most itthon tök egyedül eléggé kétségbe vagyok esve, hogy mi ez.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!