Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A húgomnak azt mondta a doki...

A húgomnak azt mondta a doki hogy terhes de nem látott semmit lehetséges?

Figyelt kérdés
A húgom pozitívat tesztelt el is ment nőgyógyászhoz aki megvizsgálta először kézzel majd ultrahanggal.és megvastagodott méhnyálkahártyát látott és magzati szívpulzálást de a babát nem látta.Azt mondta a doki lehet rosszul tapadt meg vagy a kedzetleges mlepény mögött van de 10 nap múlva vissza kell mennie hogy addigra biztos látnia kell.papírt nem írt hogy terhes lenne .

2012. aug. 24. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én mentem pozitív teszttel, kb hathetesen, úgy megvizsgált a tróger, hogy napig görcsöltem, és véreztem.

Ráadásul kinevetett, hogy itt nincs semmi.

De volt! Fiam egészségesen megszületett.

2012. aug. 24. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is pozi teszttel mentem , csak kézzel vizsgált. Akkor lehettem kb. 6 hetes. Kurtán odavetette, h " ő nem érez semmit, nincs megnagyobbodva a méhem". Még jó, hogy uh-ra adott időpontot...1 hét szorongás után lett megállapítva, hogy terhes vagyok, élő embrió, szívhang stb....Szóval ha van szívhang , de nem látja, akkor attól az a baba ott van.Szerintem.
2012. aug. 24. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a héten voltam de a dokival nem is beszélem asszintes nő kérdezte hogy mi a problémám és mikor elmondtam hogy nem jött meg és pozitívat teszteltem egyből küldött uh-ra.
2012. aug. 24. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt, hoyg csinálta, hogy szíavpulzálást látott gyerek meg nem?
2012. aug. 25. 00:17
 5/7 A kérdező kommentje:
sziasztok,nem tudom hogy hogy hallhatott szívpulzálást úgy hogy közben nem látta a babát.azt mondta valszeg nagyon be van bújva a kezdetleges placentába vagy mibe és ezért nem látja.azért is tettem fel a kérdést.mert én sem értettem.húgom még papírt sem kapott 10 nap múlva kell vissza mennie és állítólag kap vmi gyógyszert ami megmozditja a placentát vagy mit mondott.nem értek én ehhez.
2012. aug. 25. 07:34
 6/7 A kérdező kommentje:
kisbabás volt sajnos kedden elvetélt és ma műtötték.
2012. aug. 30. 18:42
 7/7 luxor válasza:
Nagyon sajnálom! :(
2012. aug. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!