Ugye nem lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig nagyon vigyáztunk (gumival védekeztünk) mégis késik már egy hete. Csináltam egy tesztet, negatív lett. De akkor hol késik a menzeszem? Volt már valaki innen hasonló helyzetben?2012. júl. 19. 21:22
1/7 anonim válasza:
Stresszelsz valamin? Fogyókúrázol? Esetleg mostanság vannak más panaszaid is? Mert ha védekeztek és a teszt negatív,akkor más ok lehet a háttérben! Egyébként egy hét nem olyan nagy dolog,megesik olyanokkal is,akiknek percre pontosan meg szokott jönni,nyugi! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, most valamilyen szinten megnyugodtam. Amúgy nem vagyok az a nyugodt, lazulós típus, de pl. vizsgaidőszakban időben megjött, még előbb is, most meg, hogy nyár van, feleannyi stressz nincs, és mégsem.
2012. júl. 19. 21:29
3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: hurrá. Örülj, hogy nem a kezed tört el, különben nem tudtál volna ide írni, és hűűű de nagy tragédia lett volna az -.-"
2012. júl. 19. 21:33
4/7 anonim válasza:
szerintem terhes vagy, sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam, hogy általában pontosan szokott megjönni, és nekem most 6 napot késett, de pont ma megjött. Szóval szerintem ennyi még belefér. :) 18/L
6/7 anonim válasza:
Miért lenne terhes?!
Mert védekeztek és egy hete késik neki,ráadásul negatív a teszt.
Valószínű hormonprobléma vagy csak egyszerűen nem vagyunk gépek,hogy mindig napra pontosan jöjjön meg(utóbbi a dokim mondta nekem egyszer).
Teszt nagy valószínűséggel kimutatná,ha védekeztek amúgy is nagyon kevés a valószínűsége,így együtt pedig nagyon-nagyon kevés
7/7 anonim válasza:
A teszt kimutatná, ha terhes lennél, ráadásul úgy, hogy rendesen védekeztek, szinte semmi esélye sincsen (a gumi azért eléggé megbízható, ha használják). Mindenesetre úgyis el kell menned a nőgyógyszhoz, mert azt mindenképpen ki kell vizsgáltatnod, hogyha nem jött meg az miért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!