Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetséges, hogy...

Ugye nem lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon vigyáztunk (gumival védekeztünk) mégis késik már egy hete. Csináltam egy tesztet, negatív lett. De akkor hol késik a menzeszem? Volt már valaki innen hasonló helyzetben?
2012. júl. 19. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Stresszelsz valamin? Fogyókúrázol? Esetleg mostanság vannak más panaszaid is? Mert ha védekeztek és a teszt negatív,akkor más ok lehet a háttérben! Egyébként egy hét nem olyan nagy dolog,megesik olyanokkal is,akiknek percre pontosan meg szokott jönni,nyugi! :)
2012. júl. 19. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, most valamilyen szinten megnyugodtam. Amúgy nem vagyok az a nyugodt, lazulós típus, de pl. vizsgaidőszakban időben megjött, még előbb is, most meg, hogy nyár van, feleannyi stressz nincs, és mégsem.
2012. júl. 19. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: hurrá. Örülj, hogy nem a kezed tört el, különben nem tudtál volna ide írni, és hűűű de nagy tragédia lett volna az -.-"
2012. júl. 19. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
szerintem terhes vagy, sok sikert!
2012. júl. 19. 22:03
 5/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam, hogy általában pontosan szokott megjönni, és nekem most 6 napot késett, de pont ma megjött. Szóval szerintem ennyi még belefér. :) 18/L
2012. júl. 19. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne terhes?!

Mert védekeztek és egy hete késik neki,ráadásul negatív a teszt.

Valószínű hormonprobléma vagy csak egyszerűen nem vagyunk gépek,hogy mindig napra pontosan jöjjön meg(utóbbi a dokim mondta nekem egyszer).

Teszt nagy valószínűséggel kimutatná,ha védekeztek amúgy is nagyon kevés a valószínűsége,így együtt pedig nagyon-nagyon kevés

2012. júl. 19. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A teszt kimutatná, ha terhes lennél, ráadásul úgy, hogy rendesen védekeztek, szinte semmi esélye sincsen (a gumi azért eléggé megbízható, ha használják). Mindenesetre úgyis el kell menned a nőgyógyszhoz, mert azt mindenképpen ki kell vizsgáltatnod, hogyha nem jött meg az miért van.
2012. júl. 19. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!