Véleményetek szerint lehetek e terhes?
a peteérésem környékén a barátommal imitáltuk a szexet rajta volt alsónemű rajtam nem és csak előváladéka volt, én még szűz vagyok.
mennyi az esélye?
Szűzen is teherbe lehet esni!!!!
Tessék mindig a megfelelő védekezést választani. Kis esélye van, hogy így is terhes lehetsz, főleg ha ő a hüvelyed közelébe is ért.
Tessék édesanyáddal beszélgetni a védekezésről, és hogyan lehet teherbe esni.
Imitáltátok? azt hogy kell?
Amúgy nem hinném, hogy lenne rá "nagy" esély....
Köszönöm szépen a normális válaszokat:)
képes vagyok az ilyen dolgokat túlparázni és ezért inkább rákérdeztem.
Akkor van esélye a terhességnek, ha a pasid beteszi egy pillanatra is a péniszét a hüvelyedbe, vagy olyan kézzel nyúl be a puncidba, amin van előváladék, vagy ondó.
Ha nem megy el benned, akkor is lehetsz terhes, mert az előváladék is tartalmazhat spermiumokat.
Használjatok óvszert, ha oda kerül a sor. :)
Ok, tuti nem lehet gond. :)
De azért ilyenekre figyelj.
Amúgy meg szerintem ne az ilyen tiniket szidjátok, mert még ilyen oldalakon sem fognak kérdezni, pedig még ez is jobb, mint a semmi.:)
Inkább a szüleivel kéne elbeszélgetni....
#2 vagyok: a véleményem egyezik a 8-assal.
Csak az a gond, hogy nem mernek a szülőktől sem kérdezni. Te mertél volna? Mert én sem, pedig anyukámmal aztán mindenről lehet, de akkoriban még ilyen fiatalon pláne lepattintottak (15 éve), hogy mit akar még ez a gyerek :)
Szóval inkább innen kérdezzenek, mint sehonnan se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!