Laparoszkopia utan meddig nem szabad repulni?
Nekem anno 48 óra teljes felügyeletet mondtak, és pihenést. A repülés önmagában szerintem nem okozhat problémát, csak ha eleve gond van, nincs elérhető doki a közelben. Ha túl vagy ezen a két napon, azt csinálsz, ami jólesik. Bár talán a varratszedést én megvárnám. :D
Egyébként nem igazán értem a kérdésedet, mi köze a laparnak a repüléshez?
Pontosan en sem tudom , de ugy emlekszem a szendioxidos " hasfelfujassal" van kapcsolatban. A nyomas kulonbseg ami felszallas es landolas kozben fellep csinalhat problemat a hasban visszamaradt CO2 gaz. Talan felfujodnek mint egy luftballan !? Hihihihi...
A doki emlitette ,hogy meddig nem szabad de nem ertettem pontos es kozben annyi mas mindenrol beszeltunk ,hogy elfelejtettem vissza kerdezni. Koszi valaszodat , minden jot neked !!
Lufi? :-) Akkor kérj kedvezményt súlycsökkentés miatt a légitársaságtól! :-)
Na félre a viccet, amíg érzed a szurkálódást addig van még széndioxid benned, de ezt ki tudod dolgozni szépen, ha mozogsz. Nem kell komoly tornamutatványra gondolni, csak sétálgass sokat. Nekem így pár nap alatt elmúlt minden. :-)
Koszi Manka,
Minden jo neked !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!