Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Újra Laparoszkópia vagy most...

Újra Laparoszkópia vagy most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A meddőségin a dokim elküldött laparoszkópiára,mondván meg kell nézni nincs-e endóm,illetve az egy darab rossz petevezetékbe nincs -e folyadék,vagy nincs -e gyulladásba.

2 hete volt a műtétem.Nincs endóm és NEM volt folyadék a petevezetékbe,tehát nem vették ki.Ma voltam a meddőségi dokimnál,mutatom a zárójelentést,erre közli velem hogy ki kellett volna venni a petevezetéket hátha mégis van benne folyadék és menjek feküdjek be megint műtétre!!!De 2 hete jöttem ki a kórházból!!!Ti mit csinálnátok?Már 3-szor volt laparoszkópiás műtétem(2 méhen kívüli és ez a mostani)és mindenre számítottam csak arra nem hogy 2 héttel a műtét után megint be kéne feküdnöm.De akkor miért nem mondta ezt a műtét előtt hogy mindenképpen vetessem ki a petevezetéket???

2012. ápr. 3. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én mondjuk kérnék véleményt egy másik dokitól is. Ez így elég érdekes...
2012. ápr. 3. 19:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen kiborultam hiszen még fel sem épültem a mostani laparból és van 1 hónapom hogy megint kés alá feküdjek!És ráadásúl az első potyára volt?
2012. ápr. 3. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
én se feküdnék újra kés alá! szerintem is kérdezz meg egy másik orvost. mondjuk, nem tudom, mit gondol a meddőségi orvos, mi vagy te gép, akit 2 hetente fel lehet bontani? szerintem nem is egészséges ilyen gyorsan újra műteni!
2012. ápr. 3. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj másik orvoshoz mindenképpen! Ez egy barbár! Egyébként is, miért nem bízik meg abban az orvosban, aki a laparoszkópiát csinálta? Ha ő nem látta szükségesnek kivenni a petevezetéket, akkor biztos hogy nem is volt rá szükség hogy kivegye! Ha ilyen okos ez a doki, miért nem csinálta ő a műtétet?
2012. ápr. 3. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzá szólásokat.Közben én is rágódtam rajta egy csomót,és hát úgy döntöttem nem fekszek többet kés alá!!!Nem engedem hogy kivegyék a petevezetőmet!Volt már 6 sikertelen lombikom és még egy TB-s lehetőségem van,és utána már csak a csodában reménykedhetek!Még ha nagyon kicsi is az esélyem a spontán babára 1 darab roncsolt petevezetékkel,de ha kiveszik akkor tényleg nincs reményem!De ez amúgy is felháborító,még ki sem hevertem azt a műtétet amit a doki javaslatára csináltattam,de máris újabbat akar?Hát nem!
2012. ápr. 3. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél, ne is menj műtétre többet! Sajnálom hogy 6 sikertelen lombikod volt, de ne add fel! Ha láttad a Sejtjeink című filmet, abban is volt egy lány, aki a 6 sikertelen lombik után spontán teherbe esett! Semmiképp ne engedd kivenni a petevezetékedet. Amíg megvan, addig van remény!
2012. ápr. 3. 22:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek jó döntés volt hogy nem fekszem újra kés alá?

Tudjátok van a mondás hogy addig jár a korsó a kútra míg el nem törik.

És félek ám attól is hogy kísértem a sorsot és addig járok műtétekre amíg komoly baj történik.

De a fő okom hogy szeretném ha az a picike esélyem megmaradna a petevezetékkel.Ez olyan nehéz egy orvosnak megérteni?

12 éve küzdünk és a méltóságomat már teljesen elvesztettem:5 nőgyógyászati műtét ,2 esetben 8 hetes élő szívdobogással rendelkező méhen kívüli terhesség elvesztése,6 sikertelen lombik...Nekem már csak ez a remény maradt:(

2012. ápr. 4. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a dokidat, hogy miért ragaszkodik ennyire a petevezeték eltávolításához. Melyik meddőségibe jársz?

De szerintem semmiképp ne engedd kivetetni, csak akkor, ha az egészséged lenne veszélyben.

2012. ápr. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!