Megnéznétek a tesztemet?
na, sikerült vennem ma one step vizeletsugarast, holnap reggel megcsinálom.
Ma hajnalban olyan hányingerre ébredtem,hogy azt hittem fekveróka lesz belőle... :D Szerencsére nem. Meg ma már a cicim is jobban fáj, bizakodom, hogy ezek jó jelek :)
Megcsináltam, vmi van rajta, de igy jártam vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
pedig annyira bíztam benne. Holnap elmegyek dokihoz, mert már nem akarok tesztre költeni...
Szia!
Szerintem pozi:)
De majd írj. Drukkolok!
Köszönöm kérdésed, sajnos a nőgyógy azt mondta, hogy nem érez semmit, csináljak egy hét múlva (most csüt.) egy tesztet, és kiderül... De én még mult pénteken csináltam, meg szombat reggel, mindkettő nega... Uh. még mensi előtt lehetett vmi, és a lecsengő hcg-t kaphattam el vagy nemtudom. MOst várok, hogy megjöjjön kb. pénteken, szóval letettem a dologról. Ha nem jön, teszt még nega, akkor csinálnak uh-t. :(
De mindennek megvan az oka, pl. most jól megkaptam, hogy annyira rákattantam a dologra, nagy tanulság... Megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, csak hagyni alakulni magától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!