Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés
Szabad szemmel látható egy naon haloványka csík, 5. percnél már volt, aztán száradás után is picit megmaradt, de a képen lehet nem látszik. Szerintetek?

2012. aug. 24. 09:55
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

na, sikerült vennem ma one step vizeletsugarast, holnap reggel megcsinálom.

Ma hajnalban olyan hányingerre ébredtem,hogy azt hittem fekveróka lesz belőle... :D Szerencsére nem. Meg ma már a cicim is jobban fáj, bizakodom, hogy ezek jó jelek :)

2012. aug. 28. 12:52
 32/42 anonim ***** válasza:

majd írj

drukkolok :)

2012. aug. 29. 14:55
 33/42 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, vmi van rajta, de igy jártam vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

pedig annyira bíztam benne. Holnap elmegyek dokihoz, mert már nem akarok tesztre költeni...

2012. aug. 29. 15:10
 34/42 anonim ***** válasza:
Az is pozitív, csak halvány. Drukkolok!
2012. aug. 29. 17:28
 35/42 A kérdező kommentje:
Köszi! Most lett tuti, hogy holnlap mehetek dokihoz, majd megirom mi volt (lesz).
2012. aug. 29. 17:31
 36/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem pozi:)

De majd írj. Drukkolok!

2012. aug. 30. 12:08
 37/42 A kérdező kommentje:
Naná, hogy nem sikerült bejutnom a nőgyógyászhoz, mert ezren voltak, már be sem írtak a betegirányításon, csak holnapra...
2012. aug. 30. 12:18
 38/42 anonim ***** válasza:
akkor holnap írjál :)
2012. aug. 30. 13:26
 39/42 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2012. szept. 3. 07:21
 40/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed, sajnos a nőgyógy azt mondta, hogy nem érez semmit, csináljak egy hét múlva (most csüt.) egy tesztet, és kiderül... De én még mult pénteken csináltam, meg szombat reggel, mindkettő nega... Uh. még mensi előtt lehetett vmi, és a lecsengő hcg-t kaphattam el vagy nemtudom. MOst várok, hogy megjöjjön kb. pénteken, szóval letettem a dologról. Ha nem jön, teszt még nega, akkor csinálnak uh-t. :(

De mindennek megvan az oka, pl. most jól megkaptam, hogy annyira rákattantam a dologra, nagy tanulság... Megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, csak hagyni alakulni magától :)

2012. szept. 3. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!