Megnéznétek a tesztemet?
Azt mondod, csak a másik cb béna? A digi az kb. 3000 ft, ugye?
Sajnélnék annyi pénzt kiadni érte (3. babó, a nagyobbnak ovikezdés.. szal van hova tenni a pénzt... )
One Step? Nekem a nagyobbal ilyen halvány után két nappal az jól kimutatta. Talán azt megpróbálom.
És nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! :D
én exepillel teszteltem (2 másikon kivűl), az enyém akkor ilyen volt:
a másikra emlékszem, hogy corax be sure volt, azt ajánlom még neked, és nem is túl drága. (dm, vagy gyógyitár)
én is látom halványan a második csíkot, ami ugye pozitívat jelent, akkor is ha nem erős, szval gratula!! :)
En ajanlottam a digitalist cb-t eloszor.Annal nincs megbizhatobb.
Ezt teszteltem 10-11 dpo-nal (halvanyabb mint a Tied) kepfeltoltes.hu/120804/terhessegi_teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
meg aztnap delutan megcsinaltam a digitalis cb-t es kiirta, hogy terhes vagyok.
Azta, gratula mindenkinek :DDD
Olyan jó, hogy nem vagyok egyedül!!
Hányadik babák?
Nekem 3., de ezt talán már írtam. (2 lány)
Kedves kérdező már írtam az elsőn én nem láttam még, de ezen határozottan látszik a halvány csík! Nekem 11.dpo-n ilyen lett az x-epil:
Gratula a 2 kislányhoz! És drukk a keddi erősebb teszthez!
Neked is gratula, és köszi!
Közben rájöttem, hogy miért lehet olyan halvány, mert éjjel egyszer voltam kint pisilni, uh ha ugy nézzük, nem a legelső pisi volt, tán ezért.
Remélem a keddi bármilyen teszt erős lesz már. Addig is mindenkinek a legjobbakat!! :DD
Nagyon köszönöm a drukkot, de sajnos még holnap nem tudok tesztelni, sajna eléggé rohanósra sikerült a mai nap, csak egy patikába jutottam el, ahol csak vmi noname tesztcsíkos lett volna, az is 780 ft-ért, annyiért veszek dm-ben one step-et, ha bejutok a héten, vagy itthoni patikában Gábrielt (még az is jobb...)
Az kb. csütörtök reggeli tesztelés lehet legkorábban. Én is kiváncsi vagyok, mert ezek a tünetek sem igazán találnak meg, néha pici hányinger, pici cicfeszülés, ennyi... Izgulok, nehogy baj legyen. Orvoshoz szept. 2 hetében készülök, mert a mensimnek is csak 7-én kéne megjönnie, és a dokikat rohadtul nem fogja érdekelni,hogy én előbb teszteltem pozitívat... (mer' ugye ők jobban tudják...)majd ha elmarad a mensi, akkor pattogjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!