Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés
Szabad szemmel látható egy naon haloványka csík, 5. percnél már volt, aztán száradás után is picit megmaradt, de a képen lehet nem látszik. Szerintetek?

2012. aug. 24. 09:55
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Azt mondod, csak a másik cb béna? A digi az kb. 3000 ft, ugye?

Sajnélnék annyi pénzt kiadni érte (3. babó, a nagyobbnak ovikezdés.. szal van hova tenni a pénzt... )

One Step? Nekem a nagyobbal ilyen halvány után két nappal az jól kimutatta. Talán azt megpróbálom.

És nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! :D

2012. aug. 26. 08:44
 22/42 anonim ***** válasza:

én exepillel teszteltem (2 másikon kivűl), az enyém akkor ilyen volt:

[link]

a másikra emlékszem, hogy corax be sure volt, azt ajánlom még neked, és nem is túl drága. (dm, vagy gyógyitár)

én is látom halványan a második csíkot, ami ugye pozitívat jelent, akkor is ha nem erős, szval gratula!! :)

2012. aug. 26. 10:06
 23/42 anonim ***** válasza:

En ajanlottam a digitalist cb-t eloszor.Annal nincs megbizhatobb.

Ezt teszteltem 10-11 dpo-nal (halvanyabb mint a Tied) kepfeltoltes.hu/120804/terhessegi_teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

meg aztnap delutan megcsinaltam a digitalis cb-t es kiirta, hogy terhes vagyok.

2012. aug. 26. 10:48
 24/42 anonim ***** válasza:
ujra a link: [link]
2012. aug. 26. 10:49
 25/42 A kérdező kommentje:

Azta, gratula mindenkinek :DDD

Olyan jó, hogy nem vagyok egyedül!!

Hányadik babák?

Nekem 3., de ezt talán már írtam. (2 lány)

2012. aug. 26. 14:09
 26/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező már írtam az elsőn én nem láttam még, de ezen határozottan látszik a halvány csík! Nekem 11.dpo-n ilyen lett az x-epil:

[link]

Gratula a 2 kislányhoz! És drukk a keddi erősebb teszthez!

2012. aug. 26. 14:33
 27/42 A kérdező kommentje:

Neked is gratula, és köszi!

Közben rájöttem, hogy miért lehet olyan halvány, mert éjjel egyszer voltam kint pisilni, uh ha ugy nézzük, nem a legelső pisi volt, tán ezért.

Remélem a keddi bármilyen teszt erős lesz már. Addig is mindenkinek a legjobbakat!! :DD

2012. aug. 26. 18:09
 28/42 anonim ***** válasza:
drukkolok a teszthez!! mindenkeppen tedd fel!! :)
2012. aug. 27. 12:24
 29/42 anonim ***** válasza:
Drukkolok,de sztem ott az a baba:)))
2012. aug. 27. 12:31
 30/42 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a drukkot, de sajnos még holnap nem tudok tesztelni, sajna eléggé rohanósra sikerült a mai nap, csak egy patikába jutottam el, ahol csak vmi noname tesztcsíkos lett volna, az is 780 ft-ért, annyiért veszek dm-ben one step-et, ha bejutok a héten, vagy itthoni patikában Gábrielt (még az is jobb...)

Az kb. csütörtök reggeli tesztelés lehet legkorábban. Én is kiváncsi vagyok, mert ezek a tünetek sem igazán találnak meg, néha pici hányinger, pici cicfeszülés, ennyi... Izgulok, nehogy baj legyen. Orvoshoz szept. 2 hetében készülök, mert a mensimnek is csak 7-én kéne megjönnie, és a dokikat rohadtul nem fogja érdekelni,hogy én előbb teszteltem pozitívat... (mer' ugye ők jobban tudják...)majd ha elmarad a mensi, akkor pattogjak...

2012. aug. 27. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!