Ha az együttléttől számítva a 11. napon negatív az Xepil, akkor már nincs baba, ugye?
az együttléttől számolva,inkább a 14.naptól szokott egy teszt jelezni. szóval,én még tesztelnék pár nap múlva is.
jó hír vagy rossz ha két csíkos??
Hagyni kell a szamolgatast,mert semmi ertelme!
Elvezzetek a szexet es majd jon a baba...
Nem kell itt mindig aggodalmoskodni...
Tudom,hogy milyen erzes,en is ebben a cipoben jarok,ezert is nezem itt a kerdeseket....
De majd ha a menszi kesik,es pozitivat latsz,az a biztos...
Es meg az sem..... :s ha ertitek....
Tehat turelem rozsat terem :)
Es a kerdesre a valaszt az elso jol megvalaszolta :)
Ment a zold kez!
Sok szerencset es remelem hamarosan +__+ pozitivat latsz a teszteden :)))
Jó hír lenne a két csíkos! Kistestvérre "gyúrunk"! :)
Remélem pár nap múlva látni is fogom! :)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem elso baba lenne :)
Mi is gyurunk :D Vazze :D
En a multhonapban mar minden tunetet tapasztaltam,aztan megjott :D dehat ezcsak ilyen...nem is olyan 1xeru mint ahogy tiniindoszakunkban gondoltunk :D hahahahha
Régóta próbálkoztok?
Nekem az első baba rögtön sikerült, a kistesóval ez az első hónapunk... Azért vagyok ilyen zizi, mert anno azért rendszeresebb ciklusom volt, 28-30 napos, most van hogy egy hetet is késik, így fogalmam sincs mikor van az ovum...
Szóval nagyon nagyon izgulok!!! :))
Drukkolok Neked hogy minél előbb összejöjjön a bébi!!!! :)))
meg nem olyan tragikus....3. probalkozasi honap volt ez,a gyogyszer abbahagyasa utan...
a ciklusom rendesen 28 napos maradt....
Johetne nalunk is mar,mert ez olyan ha MI nok a fejunkbe veszunk valamit,akkor most azonnal kell :))))
Kivancsi vagyok mi lesz nalatok most :) ha mar az elso bebivel ekkora szerencsed volt :)
Majd irdd meg legyszi
jah es neked azert van egykis lurkod,neked azert megkonnyebb elviselj egy sikertelenebb honapot,mint nekunk....
Na de majd eljon a mi idonk is :)
Es utana mi is szeretnenk masodikat...csak jojjon mar az elso :D
Nem ertem hogy birjatok ki a varakozo honapokat....
nekem mindig ezen jar a fejem,hogy nah vajon most sikerult-e....
megegyszer sooook szerencset/sikert kinek hogy tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!