A terhesség tünetei jöttek ki rajtam csináltam 1 tesztet pozitív lett. De néhány napja alhasi szúrásaim voltak ami a petefészek ciszta egyik tünete. Mit csináljak? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 08:55
11/16 anonim válasza:
a sexhez nem eleg csak testileg ott lenni, agyban, es lelkieg is fel kell noni, ez az amit a legtobb mai tini nem ert meg, csak csinaljak agyba fobe, mert az a meno. hat viseljek a kovetkezmenyeket is!
12/16 anonim válasza:
Szerintem a szülőknek igenis oda kellene figyeljenek a felvilágosításra! Én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, de anyukám már bizony jóval előtte elbeszélgetett velem. Sőt, amikor látta, hogy 16 évesen lett egy "komolyabb" barátom, Ő maga vitt el a nőgyógyászhoz.... és milyen jól tette! Tudtam mindent a védekezésről és nem is lettem terhes.
13/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a barátja és nem azért van ez az oldal h lehordják mindennek hanem h segitsenek. neis irjon ijen me letépem a fejét.csak ennyi .
2012. aug. 24. 09:51
14/16 anonim válasza:
akkor talan neked kellett volna gumit huzni a farkadra!! hiaba hozongsz, attol meg ti hibaztatok! eloszor inkabb meg kellett volna tanulni helyesen irni.
15/16 anonim válasza:
Nem tudom miért fenyegetözől itt talán rossz hallani az igazat...
Szerintem ha képesek voltatok úgy szeretkezni hogy nem védekeztetek (pedig nem akartátok a babát)akkor minimum hogy odaálltok a szülöhőz és elmondjátok mi történt.
Hány éves a kislány?
15-17 éves.Már ne haragudj de tudod hogy fognak vele bánni a kórházba , megöl egy életet mert felelötlenek voltatok ezt mindenki elitéli valamennyire...
16/16 anonim válasza:
Az élet kegyetlen. Mindenki saját tettei után vállalja a felelősséget. Azonban senki se ítélkezzen a másik felett, amíg nem járt a cipőjében. Ha feltudják nevelni a gyereket (már, ha terhes a lány) akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy 15 vagy 25 évesen fog szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!