Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus 29-ére?

Ki nem várja augusztus 29-ére?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiúnk, és szeretnénk neki testvért. Minél hamarabb!
2012. aug. 22. 20:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elsejére nem várom. :)

Nekem is van egy lányom és neki szeretnénk kis tesót. Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez volt az első hónap.

Szurkolok neked. :)

2012. aug. 23. 08:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Mi már 2 hónapja próbálkozunk. Én is szorítok neked!
2012. aug. 23. 11:22
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszoló vagyok. Azért milyen jó lenne, ha összejönne.

Bár olyan fura én nem szoktam ilyen lenni de most minden apró változást észreveszek magamon. Te vettél magadon valamit észre? Bár mondjuk ez még lehet korai még.

2012. aug. 23. 19:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Eddig még semmit nem tapasztaltam. Te hogy bírod a várakozást? Még 1 hét.
2012. aug. 23. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én 28-ra nem várom. 1 baba lenne, jó rég óta várjuk.
2012. aug. 23. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Nehezen nagyon. Legszívesebben minden nap tesztelnék. Bár tudom, hogy teljesen értelmetlen.

Kedves utolsó válaszoló akkor szorítunk neked nagyon nagyon. :) Régóta próbálkoztok?

2012. aug. 24. 08:22
 7/16 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Hát, mi már másfél éve próbálkozunk. Volt már közben egy terhességem, de sajnos a 7. héten megszakadt, de a remény megmaradt, úgyhogy próbálkozunk :)
2012. aug. 24. 10:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok? Hogy bírjátok a várakozást? Éreztetek valami változást?
2012. aug. 26. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első válaszoló vagyok. Hát nem is tudom lehet, hogy bebeszélem magamnak de olyan kis bizsergető érzést érzek a hasamnál. Néha hányingerem van meg ami miatt gyanús ez az egész olyan az étvágyam mint a lányomnál volt. Amikor éhes vagyok de eszek 1-2 falatott és nem kell. Meg párom szerint olyan, mintha kicsit duzzadtabb lenne a cicim. De nem tudom szerintem ezeket be be képzelem mmert már a múlt hét óta érzem ezeket a tüneteket. Nem tudom mi lesz. Én egyik perceben úgy gondolom igen sikerült aztán meg azt, hogy nem.

Ti mikor fogtok tesztelni?

Hogy vagytok?

Kérdező te érzel esetleg valamit már?

Valahogy nem azt érzem legalábbis úgy gondolom, hogy meg fog jönni. De majd kiderül.

2012. aug. 27. 09:13
 10/16 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, nekem megjött sajnos, de drukkolok nektek nagyon!
2012. aug. 27. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!