Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire esélyes így a baba?

Mennyire esélyes így a baba?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk már kisbabát,de a párom kint dolgozik külföldön. 6hetet van kint,1hetet itthon. Nem mindig esik a "termékeny"időszakra az itthonléte,de valahol olvastam,hogy ha ritkán vagyunk együtt,bármikor is nagyobb az esély,hogy sikerül a baba. Ti mit gondoltok erről?

(sajnos nincs lehetőség arra,hogy többet legyen itthon egyelőre)

2012. aug. 22. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát abba reménykedhetsz, hogy mondjuk cikluson kivüli ovud lesz. Akkor meg ugyan olyan az esélye, hogy terhes legyél mint a normál ciklusban.

De amúgy ha normál ciklust nézzük akkor szerintem kevés, de lehet, hogy egy idő után átállna a szercvezeted erre az élet vitelre.

2012. aug. 22. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Az életvitelem"sajnos" már átállt erre,mert másfél éve ezt csináljuk a hülye pénz miatt...:-( Gondolom,nem egyedüli a helyzet. Most kezdjük el a próbálkozást,aztán majd látjuk...
2012. aug. 22. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ugyanabban a cipőben járok mint te. Igaz nálunk általában sikerült elkapni a pé-t vagy akkor jött haza vagy én mentem ki így mégse sikerült több, mint 1,5 évig. Júliusban volt 1 hónap szünetük együtt voltunk szinte minden nap volt, hogy többször is meg is lett az eredménye ma 8+3. Drukkolok, hogy nektek is mielőbb sikerüljön. Teljesen átérzem a helyzeted sajnos azóta már vissza kellett mennie, de a pozitesztet még együtt láthattuk! Ez persze nem jelenti azt, hogy nektek ne sikerülhetne akkor mikor itthon tud lenni, tudom milyen rossz érzés mikor ő már nincs itthon és megjön :(
2012. aug. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!