Hamarosan érkezhet a baba, véleményetek?
Sziasztok!
Lehet, hogy furcsálljátok majd, amit leírok, de muszáj megosztanom Veletek, mert nagyon örülök.
A Párommal babát szeretnénk, (ezt május környékén "döntöttük" el). Hogy mikortól próbálkozzunk kérdésre -sajnos az én munkahelyem miatt- várni kell egy kicsit, így úgy döntöttünk, hogy a februári menstruációt követően már nem védekezünk, hadd jöjjön a baba, ha szeretne.
Szeretném elmesélni, hogy a cigarettáról leszoktam május végén, a fogorvosi kezelést is elkezdtem, sajnos sok fogamat kell még rendbe rakatni, és a legjobb, hogy a fogamzásgátló tablettámból is a héten beveszem az utolsó 4-et, és elfogyott. Februárig az óvszerrel való védekezésre gondoltunk, vszínűleg ez is lesz. Olyan jó feladatnak érzem, a fogamzásra való felkészülést. November környékén felkeresem majd a nőgyógyászomat, hogy vizsgáljon ki, hogy minden rendben van-e velem. Vettem ovulációs teszteket, és elkezdem mérni az ébredési görbémet is. Egy csomó feladatom van -legalábbis úgy érzem-, mire a Babóka megfogan.
Csak el szerettem volna mesélni, muszáj volt valakivel megosztani a boldogságomat, mert ez számomra nagy öröm, hogy már ilyen közel van a baba, legalábbis a próbálkozás.
Akiknél úton van a baba, ott jó egészséget és boldog babavárást kívánok, akiknél már megvan, ott jó babázást, és akik még csak várják, ott kitartást kívánok!
Remélem, hogy senki nem szól le, mert ezt leírtam!
Nem, nem hülyeség, menj el egy teljes vérképre is. :)
És a nődokihoz inkább most menj el, ha van vmi baci addig ki tudjon kezelni.
Csak azért írtam, hogy meg fogsz őrülni, mert ha ennyire várod lassan fog eltelni az idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!