Ez most baba, vagy hamarosan jön a havi?
Figyelt kérdés
Április 3-án volt meg a menstruációm utoljára. Párommal babát tervezünk két hónapja. Ebben a hónapban elkezdtem inni a palástfű teát és szedek folsavat is, és 12-től 22-ig minden nap együtt voltunk. 13-án volt peteérésem, ma van 25-e, mégis 3 napja átlátszó, nyálkás tapintású folyásom van. Kicsit szurkál a hasam alja, de csak enyhén, melleim nem feszülnek. Általában 30 naposak a ciklusaim. Tegnap este is együtt voltunk, olyan érzésem volt, mintha kicsit lentebb lenne a méhszájam. Mi lehet a gond?2010. ápr. 25. 06:48
1/7 anonim válasza:
Szia! Reméljük baba van..a méhszájad ne vizsgálgasd, nekem mindig lent van, terhesség alatt is úgy volt anno, mivel méhsüllyedésem van..tehát nálam ez az alap. A folyásod fehéres , áttetszős, híg testápolószerű?? Mert akkor nagy valószínüséggel baba van a pocidban..nekem anno így volt és most ismét..csak még pár nap múlva derül ki..tegnap teszteltem egy nagyon halvány pozit..szinte csak én láttam, hogy ott a második vonal , párom nem..de tudom, baba van:) szóval ne nyugtalankodj!Baba van és kész!
2/7 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban volt testápolószerű, de baba nem volt. Most inkább tojásfehérjés, tehát átlátszó és olyan "csúszós,nyálkás", nem vizes. Nem tudom, mi lehet az oka.
2010. ápr. 25. 07:16
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, neked pedig gratulálok! :)
2010. ápr. 25. 07:16
4/7 anonim válasza:
Várjál..akkor viszont péd van..apára fel!!!!!! Van olyan bizony, hogy egy nőnek bizonyos okok miatt kétszer van peteérése..nincs mit adni sem lh tesztre sem hőmérőre..barátnőm ugyanígy volt..mensi előtti napokban lett babás!!
5/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, tegnap este ismét együtt voltunk, hátha... :) Köszönöm a segítséget, remélem sikerrel járunk. :)
2010. ápr. 25. 07:25
6/7 anonim válasza:
1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje.
7/7 A kérdező kommentje:
Majdnem másfél hét van a nemvártig...
2010. ápr. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!