Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor vagy után megy...

Peteéréskor vagy után megy fel a hő?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom peteérésig emelkedik és ovulációkor hirtelen leesik....de remélem ír más is, én is szeretném pontosan tudni!
2012. aug. 19. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló jól írja.Ovu előtt is emelkedik,aztán hirtelen leesik,akkor van ovu,és ovu után szépen elkezd emelkedni,és a mensi napján leesik újra.Van olyan is akinek a mensi végén esik le.Nekem általában a mensi napján esik le,abból tudom,hogy aznap fog megjönni.Nekem pl 36.3 körüli a hőm,és az ovu napján leesik olyan 36.1-re.De pl amióta használok LH tesztet,azt vettem észre,hogy nekem az ovu napján emelkedik.Pl 36.2-ről 36.4-re.
2012. aug. 19. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg pl. nem esett ovu előtt, csak felugrott!
2012. aug. 19. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Utána..mivel ovukor megreped a tüsző, kiömlik belőle és a hashártyára ömlik a folyadék ami körülveszi a petesejtet a tüszőben..szó szerint kimossa a folyadék a petesejtet belőle és útjára bocsátja..és mivel a hashártyára folyik a folyadék az lehűti a belső testhőt..ez leggyakrabban hajnalba történik , ezért mérünk egyik reggel alacsonyabb hőt..pár órán belül a testhő emelkedni kezd..és ennyi..ha valakinek nincs leeső érték a hőgörbéjén az azért van mert már este vagy éjjel megvolt a tüszőrepi ..
2012. aug. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!