Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több éve pajzsmiriggyel...

Több éve pajzsmiriggyel mütöttek, azóta is gyógyszert szedek (L-Thyroxin 50) Vér eredményem minden évben jó, ciklusom 26-28 napos. Most kezdtük el a babaprojektet, ez befolyással lehet rá? Nehezebb lesz tőle a teherbeesés?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Fontos a pontosan beállított orvosság mennyiség. Babatervezést megemlíthetnéd az orvosodnak még akkor is, ha most jók az eredményeid. Azt hiszem 3 hónapos terhesen kell újra elmenni hozzá és akkor megemeli az adagot, amit a szulés után visszaállít. Jódhiány bajt okozhat a babának. na de nem kell megijedni.
2009. júl. 23. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Újra én:

nekem azt mondta a doki, hogy a teherbeeséshez a legtobb nonek 50 mg elég, valakinek 100 kell, és hogy a terhesség alatt a 150 - 200 mg is normális.

2009. júl. 23. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,majd most a nyári szabik után tervezem elmenni az orvoshoz,kivizsgáltatni magam,akkor természetesen megmondom neki.Bizom benne hogy nem befolyásolja a babát,mivel hál istennek ,semmiféle problémám nincsen.
2009. júl. 23. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jók az értékeid, akkor nem befolyásolja a teherbeesés!

Nekem sajnos szintén az alulműködés miatt volt már egy vetélésem, úgyhogy első kézből tudom, hogy ha be van állítva jól a gyógyszer, akkor semmi baj nem lehet. Mostmár nekem is jók az értékeim, úgyhogy ráhajthatunk a babárami is.:)

Sok sikert!

2009. júl. 23. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is sok sikert!
2009. júl. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!