Mi a teendő ilyenkor, ha lefeküdtem egy nővel, ő teherbe esett és csak énelőttem titkolja, úgy tesz nekem mintha semmi nem történt?
Még ekkora Tahót,mint ez az 5-ös...jesszusom, láttam már pár veszett páviánt ezen az oldalon, de ez mindent visz a tudatlanságával...
Kérdező, akarsz felelősséget vállalni a gyermeked iránt?
Ha igen, akkor kérdezd meg a leányzót, igaz-e, és amiben tudod támogasd.
Ha nem akartad a gyereket, akkor is, hiszen ő aztán végképp nem tehet semmiről és megérdemli, hogy egy apa is legyen mellette,ha nem is mindig, de tudja, van kire számítania, innentől Ti már csak másodlagosak vagytok.
Én is a gyermeket helyezném előtérbe hiszen ő nem tehet semmiről. Az ő érdekében nézve ha szeretnéd hogy téged tekintsen az apukájának akkor ezt még most meg kell beszélnetek és akkor rendszeresen segítened,támogatnod és látogatnod "kell" és ez felelősség... Ha ezt nem vállalod a gyerektartás tehát az anyagi felelősség része akkor is érint viszont akkor hagysz lehetőséget a nőnek hogy új kapcsolatba lépjen ahol egy a gyermekedet elfogadó férfi lépjen a helyedbe. Gondold meg nagyon!!!
Az 5. válaszolónak üzenem:
Nem az a lényeg hogy fogan meg egy gyermek hanem hogy nevelik fel.... Az a szó amit használtál nem őt hanem téged minősít!!!! Valószínűleg a te nevelésed annyiban ki is merült hogy adtak neked enni!!!
Zombigyerek? Talán zabigyerek.
Ha apáskodni akarsz, akkor keresd meg. De mit is akarsz pontosan a nőtől? Tartsa meg vagy vetesse el a babát?
Igen védekezés mellett is becsúszhat, de sajnos olyan is rengeteg van, hogy akarják a babát, és az apuka lelép ez házasságban is előfordul.... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!