Én tegnap lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk! És másnap megjött a menstruációm (pontosan). Lehetséges hogy teherbe estem?
így igaz, sajna van rá esély.
A kisebbik fiam egy óvszerbalesetből fogant, másnapra vártam a mensit, gondoltam ha nem jön meg akkor még ráérek 72 órás tabit venni, de megjött rendben én meg megnyugodtam, hogy hát akkor minden okés... a köv mensim viszont nem jött meg, akkor derült ki, hogy mégiscsak becsúszott a kis cseles.
Úgyhogy ha biztosra akarsz menni, akkor irány a nőgyógyász, és ezt nem parakeltés miatt írom, lásd az én példámat is!
Talán nem ártana elmenni 72 órás tabiért, ha már kotont nem használtatok.
De megkérdezném, hogy ha nem akarsz gyereket, mi a büdös francért nem vagy képes védekezni?
Én egyelőre megnyugodnék, mert a stressz még rosszabbat tesz. 2-3 hét múlva tesztelnék, akkor mutatja ki kb a teszt. Ha terhes vagy, döntsd el magad mi legyen, ebbe az itt kommentelőknek nincs beleszólása. Ha nem lettél terhes, akkor nagyon adj hálát az égnek, és soha,de soha ne felejtkezz el védekezni, hacsak nem baba a cél!
ÉS a kérdésedre válaszolva..minden lehetséges. De függ attól is, hogy mennyire volt benned, mennyi ideig, ő előváladékozott-e, etc.. ha beléd élvezett akkor esélyes a terhesség mindenképp. Ha csak kevés ideig volt benned, és relatív száraz volt, akkor kevésbé esélyes.
Ez az én véleményem. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!