Én tegnap lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk! És másnap megjött a menstruációm (pontosan). Lehetséges hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 22:08
11/16 anonim válasza:
Most te vagy flúgos, vagy csak szórakozni jársz ide? Júliusban is már azt hitted, hogy terhes vagy, sőt, akkor még örültél is volna neki, most meg azt állítod ez volt az első közösülésed?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
12/16 anonim válasza:
Hát igen, legalább annyi eszed lehetne, hogy a nevedet nem írod ki, ha már nincs jobb dolgod, mint itt szórakozni!:D
13/16 anonim válasza:
De hisz az előző kérdésednél már pozitívat teszteltél nem???
14/16 A kérdező kommentje:
Elég viccesek vagytok! Honnan veszitek hogy a mostani kérdést én tetem fel? Csak halkan meg súgnám egy barátnőm van ilyen helyzetben és mivel ide regisztrálva vagyok így a nevembe kérdezet!
2012. aug. 14. 12:49
15/16 anonim válasza:
Jó duma, de ezt már bebuktad!:) Törődj bele és máskor rejtsd el a neved, hogy ne buktasd le magad!:D
16/16 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy ez lesz a mentséged, bár szerintem senki sem veszi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!