Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merckformin 750-nel és csak...

Merckformin 750-nel és csak nagyjábol tartott diétával van esélyem teherbe esni?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat várok!!!!!!! 200g a CH diétám, és ember legyen a talpán aki pontosan tudja tartani!!!!!!!!! Diétás szörpöt iszom, igyekszem kerülni az édességet és minimálisra csökkenteni a fehér lisztet, próbálom betartani a napi 6*-i étkezést nagyságrendileg az adagokkal is, de nem mindíg méregetek.

Van barátnőm aki terhes lett így, és csak a 8. héttől kezdte tartani a diétát, és minden oké. A szkeptikusok szerint (net) viszont pontos diéta nélkül nincs esély. Ezért várok tapasztalatot okoskodás helyett. Ja, a sülyedéses cukrom volt épp a határ alatt, a többi jó. Szóval nem nagy a baj... Köszi!

2012. aug. 19. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
valamennyi van, de a kezelés 60%ban a diétából áll az a legfontosabb nem olyan nehéz tartani. Miéyen diétás szörpöt iszol mert van olyan ami diétás de ir kezeléshez nem jó.
2012. aug. 19. 11:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Most épp Szobit, de van a Pölöskeinek is. Azt figyelem, hogy édesítőszeres legyen.

Én nagyon nehezen tartom! Számolni is kínszenvedés. Pl ennék egy almát. Kimagozom, lemérem. Kiszámolom hogy mennyi a szénhidráttartalma, majd megnézem hogy az adott étkezéshez mennyit ehetek. Utánna abból kivonom az almáét, marad X gramm szénhidrát. ÉS ki kell totózni, hogy mi van itthon amit ennék az almához, és abból mennyit ehetek, ha már csak X g CH-t ehetek meg... Belefáradok mielőtt ennék.

Ma lecsópartira voltunk hivatalosak. Arról volt szó hogy csak 2 órát maradunk, ahoz képest jól éreztük magunkat, ott voltunk úgy 8 óra hosszát. Nem vittem kaját. MAjd elmentünk sétálni, de az is elnyúlt, a fél órából lett több mint 3. Megint keresztbehúzta a napom. Igazából borult az egész... NAgyon nehéz.

2012. aug. 19. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
almát nem kell méregetni. A legfontosabb, hogy az arányok meg legyenek.. Dietetikusnál voltál?
2012. aug. 19. 23:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, ott állítottak be 200g CH-ra /nap. NApi 6* étkezés, és kb. 30g reggelire, 25g uzsira, 55g ebédre, 25g tízóraira, 45g vacsira és 20g pótvacsira. És az almában egész sok ám a szénhidrát! A paradicsomban is, csak most messze van a táblázatom. Azt mondták, jó lenne ha 5g-mot sem csalnék... Hát, nagyon nem megy!!!!!!!!!!!! Nem járhatok digitális mérleggel és számológéppel a hónom alatt!!!!!!!
2012. aug. 19. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
tudom hogy sok benne, de azért kb egy átlagos almában ugyan annyi. Azt azért tudni, hogy mondjuk uzsira 2 almát lehet stb.
2012. aug. 20. 00:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, így próbálom én is tartani, amit egyszer lemértem, azt nagyjából tudom. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ez így elég a sikerhez...
2012. aug. 20. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
táblázatokat anyagokat kaptál tőle?
2012. aug. 20. 13:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Kaptam, de nincs mintaétrend, és így elég nehéz. Nem tudom pl. hogy 100g lisztben mennyi Ch van, pedig sok ételhez kell a liszt, és így könnyebb lenne számolni.
2012. aug. 20. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
ha adsz priviben egy mail címet küldök neked anyagot amit én anno kaptam hátha van valam ami neked nicns meg.
2012. aug. 20. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!