Ha terhes vagyok, de az orvosom nem vette észre, norcolutot adott, de nem jött meg, mindenféleképpen elveszik a babát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 13:27
11/18 anonim válasza:
Ja értem.De azért kívánok neked minden jót,és azt is,hogyha elhatározod,hogy na most legyen baba,akkor 1-2 hónapon belül sikerüljön.Minden jót!;)
12/18 A kérdező kommentje:
Hát már nem is tudom mit szeretnék, a babát szeretném jobban vagy változtassak munkát. Az a baj hogy nagyon nagyon szeretném a picurt, de ha jol átgondolom ha munkát változtatok és kirugnak nem kapnék semmi pénzt. :-(((
Nem tudom mit csináljak:-((
2009. júl. 25. 12:53
13/18 anonim válasza:
Hány éves vagy?Én is épp munkát akartam váltani,mégpedig olyat,ahová már egy jó ideje be lett adva a jelentkezésem,és végre szóltak,hogy mehetek a papírmunkát intézni,felvesznek.Nagyon örültem,megbeszéltük az időpontot,ami 5 nap múlva lett volna esedékes,2 nap múlva pedig pozit teszteltem:)Úgyhogy telefonáltam,hogy bocsi,de most derült ki,hogy babás vagyok,mégsem megyek.A lényeg,hogy mint írtam egy előző hozzászólásban,sokára jött a baba.Erre a munkehelyre pont azért akartam bekerülni,mert onnan jó gyedet kaptam volna.Na puff,épp akkor lettem terhes,de őszintén mondom kakiltam rá,úgy örültem a babának.
14/18 A kérdező kommentje:
Én ahol most vagyok, onnan kapnék jo gyedet, de nagyon szar munka, ahova most mennék ott meg nem valami jol kapnék, de ha pár hónapon belül terhes lennék, ki is rugnának, megmondták. Akkor meg terhesség alatt semmit nem kapnék, utána is csak gyest. Amugy 22 vagyok.
2009. júl. 25. 15:27
15/18 anonim válasza:
Akkor még fiatal vagy,nem vagy elkésve,viszont a terhes nőket törvény védi,nem rúghatnának ki!!!!
16/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem vagyok még elkésve, de én most szeretnék babát és nem 5-10 év múlva! Fiatal anyuka szeretnék lenni!
2009. júl. 29. 19:47
17/18 anonim válasza:
Nem is 5-10 évre gondoltam,hanem hogy még nem kell dokikhoz szaladgálni,még egy év simán belefér,nem vagy kicsúszva az időből,mintha pl 30 lennél,én úgy értem:)
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ha olyan panaszaid lennének mint nekem, kétlem hogy nem mennél el orvoshoz!
2009. aug. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!