Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyennek számít a prolaktin...

Milyennek számít a prolaktin értékem?

Figyelt kérdés

418 mU/l és a referencia tartomány elvileg 100-500 ig van.

de viszont sok olyan kérdést láttam kiírva hogy vkinek 70 alá vitte a gyógyszer és úgy sikerült a baba.bromocriptin-richtert szedek kedd óta.tegnap volt az első nagy hogy egészet vettem be előtte csak felet,egy egész szemet és egy fél szemet kell majd szednem ,ha hozzá szoktattam a szervezetemet. 2,5 mg-os

23 nő

2012. aug. 18. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Az én prolaktinom 1282mU/l a referenciatartomány 26-629-ig. Nekem csak egy szemet kell szednem. Majd jövő héten megyek vérvételre megint. Már egy hónapja szedem lassan, de én nagyon szarul vagyok tőle. Az én dokim azt mondta ha lehet ne essek teherbe a gyógyszer szedése alatt, bár itt olvastam már ellenkező véleményt is. Engem elküldött a doki sella röntgenre de az negatív lett, így elküldött sella MR-re. Oda októberre kaptam időpontot. Remélem nekem is használ a bromo nagyon bízom benne. Régóta próbálkoztok?
2012. aug. 18. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest elég nagy adagban szeded hogy a referencia tartományon belül van a prolaktinod. Vagy én szedek keveset? A dokim azt is mondta hogy ilyen érték mellett ha akartam volna sem tudtam volna teherbeesni. Utolsó válaszoló voltam.
2012. aug. 18. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 888 volt a prolaktinom és szedtem rá bromocriptint, napi 2xfelet!!!!!

2 hét alatt levitte a szintemet 147-re!!!!!!!!

Most már csak negyedet szedek naponta 2x és tökéletes a szintem!

2012. aug. 18. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A dokid nem mondta hogy mikor hagyhatod el a gyógyszert? Vagy folyamatosan szedned kell?
2012. aug. 18. 15:41
 5/8 A kérdező kommentje:
szia igen,régóta próbálkozunk de nem jön a babóka.hát remélem most sikerülni fog.azt mondta a doki hogy ettől majd meg kell jönnie a bajomnak és abban a minitumban menjek hozzá ahogy egyszer is kimarad.
2012. aug. 18. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es válaszoló. Amikor lecsökkent a szintem, utána már csak negyedeket kezdtem el szedni. Most is szedem. Azt mondta a doki, hogy egészen a 9. terhességi hétig szedjem.

bárcsak végre sikerülne a babó :)

2012. aug. 21. 08:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Ti mit tapasztaltatok a gyógyszerrel kapcsolatban??Mellékhatások jelentkeztek???Ma iszonyatosan elkezdett fájni az alhasam ,főleg ha ülök és tegnap óta a jobb petefészkem is annyira fáj,mintha kést döftek volna bele és tekergetnék.Mellesleg víz szerű folyásom van ami teljesen szagtalan.nem tudom hogy ez is normális e és beletartozik hogy végre sikerüljön a baba,de nagyon kellemetlen.Mellette még puffadok is.Nem tudom mit csináljak :(
2012. aug. 22. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is érzékenyebb lettem tőle. A peteérés körül pont ilyen tüneteim voltak megmozdulni is alig bírtam de ez két napig tartott, utána csak kicsit fájt. Nekem kevesebb lett a vérzésem is( bár eddig sem volt sok csak két napos,most meg 1 napos volt), és jobban görcsölök mint előtte. A ciklusomba is bekavar mert a hőgörbém szerint 22 napos lesz most ,ami sosem volt. Adokim szerint akár ki is maradhat a vérzés.
2012. aug. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!