Mára nem várom. Harmadik éjszaka keltem föl arra, hogy olyan volt mint amikor elrontom a gyomrom. Jó jel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 09:16
1/8 anonim válasza:
Na ez jó kérdés! Én kb. 5. napja vagyok így! Egyik nap még a hőm is felment 36,6-7re. De egyfolytában émelyeg a gyomrom azóta! Bocsi, de nem tudok segíteni, erre én is kíváncsi lennék!
2/8 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de most ilyen vírus van. Sokakat csapott be, pl. engem. De ne legyen igazam! :)
3/8 anonim válasza:
nálunk is mindenki beteg hasonló tünetekkel...
4/8 A kérdező kommentje:
De csak éjszaka érzem nappal nem. Az én hőm 14. napja 37-37,1 között ingázik. nem merek tesztelni!! Most a legesélyesebb a baba, és betojtam:S
2009. júl. 23. 09:28
5/8 anonim válasza:
Hát ha neked ez jó... :))
Pedig ha tesztelsz kiderül, mi meg innen ezt nem tudjuk. De nekem is ez volt az első jel.
6/8 anonim válasza:
Nallam ez volt az legelso jel, hogy nagyon rossz lett a gyomorom, az egesz emesztesem. Sajnos mar nem emlekszem, hogy mikor jelentkezett a tunet de valamikor nagyon az elejen. Sajnos azota sem valtozott. Most 9 hetes vagyok es a gyomrom ugyan ilyen rossz. Semmit nem tudok megenni a piritos kenyeren meg a gyumolcson kivul. Kivanom neked, hogy baba legyen.
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó, kitartás. Én a 14. héten vagyok és én sem tudok semmit megenni, már a gyümölcsöket is unom, a hús egyáltalán nem jön be, mostanában sajtot szoktam enni a piritóshoz. Remélem elmúlik.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajna nem baba lett!
2009. júl. 30. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!