Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos hogy megnyugodjak?

Nagyon fontos hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat stresszeltem, a menzeszem 2hetet késett

De már megjött csináltam terhességi tesztet is negativ lett. 15

Eves vagyok. .. megnyugodtam, de a hasamba furcsa lüktető

Érzést érzek. . Ez mitől lehet? ?? A stressz vagy vmi becsipődöt ??

Nagyon félek.

2012. aug. 16. 22:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Béleltvezett*

Nem tudom csak félek h esetleg megtette. . :((

2012. aug. 16. 22:57
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Az már vérfertőzés lenne, a törvény bünteti, félhetsz is.
2012. aug. 16. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Az kisebb orvosi csoda lenne, ha ennyitől teherbe esnél... Ugyan már, ne aggódj, nem vagy terhes, én kizártnak tartom.
2012. aug. 16. 23:24
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

75%-os jól elvagy magaddal! Kicsit sem feltűnő,és nem is vicces!!!

Az unokatestvéreknek meg szabad házasságot is kötni,és a törvény sem bünteti.

Kérdező te meg nyugodj meg,az idegességtől érzel ilyeneket!

2012. aug. 17. 01:12
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Annyira várom már, hogy elkezdődjön az iskola és az unatkozó, szánalmas IQ-val rendelkezők visszamenjenek tanulni végre, ahelyett, hogy hülyébbnél hülyébb kérdéseket kreálnak unalomból! Annyira szánalmas, hogy fel sem tűnik, hogy milyen komoly témakörökből csinálnak viccet! Kívánom, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, hogy tényleg aggódnod kelljen emiatt, de ha mégis, jusson eszedbe, hogy mekkora humorzsák voltál most!
2012. aug. 17. 07:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segített :) aki hülyeségre meg nem vagyok liváncsii köszi :)
2012. aug. 17. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:
hat mar ne haragudj, de hulye, sot inkabb ostoba tudatlan kerdesre, csak hulye valaszt fogsz kapni. megis mit gondolsz, hogy eshetnel mar ennyitol teherbe??? jobb lenne ilyen baromsagokon valo ragodas helyett inkabb atbujnad a biologia konyveket, mert fogalmad sincs az egesz dolog meneterol, pedig 15 evesen azert mar erdemes lenne tisztaban lenned arrol hogy "keszul a gyerek", ha masert nem, azert hogy megelozd. bar neked a szexet meg vagy 10 evig nem javaslom, mert agyi szinten nem tartasz meg a kozeleben sem. emlekszem feltetted ezt a kerdest mar par hete, de akkor is korberohogtek paran, de erre nem is lehet mashogy reagalni. egyszeruen nonszensz meg a feltetelezesed is, hogy ennyitol teherbe lehet esni. ugyhogy mostmar higgadj le egy kicsit, mert 100% hogy emiatt kesik a mensid, egyebkent meg 15 evesen ennyi meg siman bele is fer, mert ilyenkor meg nem oramu pontossagu.
2012. aug. 17. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
ja, es keress fel egy pszichologust is, mert igy nagyon sok bajod lesz meg az eletben, ha minden sz*rtol terhesnek hiszed magad.
2012. aug. 17. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
A védekezés fontosságán túl jegyezd meg, hogy ha valaki beleélvez előtted bármilyen vízbe, abba ne ülj bele, hanem csapd fejbe a biológia tankönyveddel, amit az "Emberi test" című fejezetnél nyitsz ki! Ennyi ostobaságot összehordani még 15 évesen és súlyos...:))
2012. aug. 17. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!