Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelhetek? Nagyon...

Mikor tesztelhetek? Nagyon izgatott vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval a menszim augusztus 1-jén jött meg. 13.-án együtt voltunk a párommal természetesen védekezés nélkül (szeretnénk babát).

Szerintetek mikor tesztelhetek leghamarabb ami már biztosra mondható? Tudom hogy még korai de nagyon izgatott vagyok:)

2012. aug. 16. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Hát, most még teljesen felesleges.

Ajánlatos megvárni legalább azt, amikor nem jön meg, tehát késik, mert ha előbb csinálod, akkor meg azon fogsz rágódni, hogy miért nem látszik a második csík vagy miért csak halvány...Terhes vagyok-e vagy mégsem...

Nekem 3 napot késett, mikor erős pozitívat teszteltem.

2012. aug. 16. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

ha minden igaz még nem is volt peteérésed, uh először azt kellene megvárni ....

tesztelni szerintem nem érdemes korán mert felesleges, de mensi előtt 1-2 nappal próbálkozhatsz....

tudtok még együtt lenni ?

mert ha nem akkor az lehet kevés lesz....uh még legyetek együtt!!

2012. aug. 16. 16:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek.

Persze még korai csak hát tudjátok hogy van ez:)

Igen tuti rágnám magam rajta.

Igen tudunk együtt lenni:)

2012. aug. 16. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

nah akkor 2 naponta legyetek együtt és akkor tuti minden okés lesz!!!

2. válaszoló voltam

2012. aug. 16. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké:P Köszi.
2012. aug. 16. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Azt szokták mondani, ha biztos az időpont, hogy mikor eshettél teherbe akkor az aktustól számított 2dik héten lehet legkorábban tesztelni. De ez még nem jelent 100%-os eredményt.
2012. aug. 16. 17:24
 7/7 sajzemaki válasza:

Szia!

Én ma vagyok 6 hetes terhes, én már csak kiváncsiságból is megcsináltam 12DPOn a tesztet, azthittem még nem mutat semmit csak reménykedtem. És egyértelmű pozitiv lett, pedig még volt 2 napom mensiig. X-epil (25ös) tesztcsíkkal csináltam, csak azzal teszteltem egész életemben :D Sose csapott be :) Ja és úgy mutatták az "okosok" hogy júli.28.án eshettem teherbe, és akkor volt a peteérésem is. A ciklus.hu szerint ( [link] 27én volt Peteérésem. Hát mostmár tényleg nemtudom :) Mind1. a lényeg hogy 12DPO-n már megpróbálhatod :) Nem mondok biztosat mert mindenkinél máshogy van, de próbálkozni lehet, énis igy kezdtem bele! :D

2012. aug. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!