Missed ab után, menstruáció, vagy közti vérzés?
Figyelt kérdés
Július 11-én volt missed abom. Sokáig véreztem utána, majdnem 10 napig.
Most megint vérzek, de nem tudom, hogy közti vérzés-e, vagy a menstruáció.
Aki hasonló cipőben járt, annak hány napra jött meg és volt-e görcsölése menstruáció előtt?
2012. aug. 16. 13:37
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sajnálom a Veled történteket. Nekem május 9.-én volt missed ab.-om és jún. 4.-én jött meg. A görcsölés a szokásos volt, viszont a mennyisége pár napig rengeteg. Jó egészséget!
2/2 anonim válasza:
Sajnos nálam kellett 1 hónappal később egy ún. tisztító küret mert nem állt el tehát műtét után maszatolás majd rá pár napra felerősödött és nem maradt abba. Sajnos nekem az újabb műtét sem hozott eredményt majd fog.gátlóval 3-4 hónap alatt állt vissza! Nem görcsölt a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!