Remélem nem vagyok terhes, Mikor fog megjönni a menstruációm?
Már megbocsáss, de azt neked kell tudnod hogy mikor jön meg, hány naponként szokott.
MIkor volt a barnás folyásod körülbelül, és fogalmad sincs mitől lehetett?
Nem lehet hogy közvetlen menstruáció után voltatok együtt és azért jött a barnás folyás?
Akkor viszont azóta már eltelt 21 nap. Általában a beágyazódás tünete a barnás folyás, de igazából ilyen fiatal korban még pontosan nem lehet megmondani mitől volt.
14 nap után elvileg van olyan teszt ami kimutatja a terhességet. Bőven lehetsz terhes, hiszen 21 napja múlt el, de viszont 4-5 napig biztos menstruáltál.
Úgy meg már 26 nap mondjuk, akkor már lassan meg kellene jönnie a menstruációdnak.
Szerintem lassan megjön a mensid azért lehetett barna folyásod.
Tesztelni akkor tesztelj ha ki marad a mensid.
Szerintem ha lelkiismeretesen védekeztetek és nem volt szakadás a gumin akkor nagyon kicsi az esély hogy terhes legyél.
Azért nagyjából remélem érted amit írtam.
Ha nem érted kérdezz nyugodtan.
Ha az ovulációs teszted pozitív, akkor nem vagy terhes, mivel terhesség alatt nincs ovuláció.
Kb. 14-15 nap múlva fog megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!