Szeptember elejére ki nem várja?
- Mikorra nem várjátok?
- Mióta tervezitek a babát?
- Hányadik baba lenne?
- Szedtek valamilyen gyógyszert/vitamint?
sziasztok! 11:02-es vagyok. Mizujs veletek? Van valakinek jó híre?:)
Szép napot!
sziasztok! mizujs veletek? Van valakinek két csíkos tesztje?:) Sajnos nekem nincs:( Szurkolok!:)
szép napot!
Sajnos szeptemberben megjött! Most október elejére nem várom, nagyon bízom benne, hogy sikerül, bár mindig úgy állok hozzá! Te mikorra nem várod/vártad?
Többiek, hogy álltok?
szia!
Eddig nem jött meg, de a tesztek negatívot mutattak, így valószínű hogy csak kimaradt. Máskor is volt már ilyen.
Szorítok neked!:)
Szép napot!
szia! Mizujs veled?? Velem eddig még semmi, de a hőm szerint nem vagyok terhes. De nem adom fel:)
Szép napot!
szióó!
Sajnos nekem megjött, kezdődik egy újabb hónap:) Hátha most...:) Veled mizujs? Szurkolok neked! Várom, hogy azt írjuk egymásnak, hogy pozitív tesztünk van:D
Szép napot!
Szia!
Nekem ma jött meg sajnos! :-(
Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön! Én már kezdem feladni a dolgot, hogy valaha lesz kistesó!
Mondjuk 15 kg felesleg van rajtam, lehet az is befolyásolja a dolgot, mert a lányunk elsőre sikerült!
Szia!
Mi újság veled? Velem semmi sajnos, jövő héten megyek dokihoz, hogy kiderüljön van-e valami bajom, és amiatt nem jön össze a baba.
szép napot!
Szia!
Remélem semmi baj sincs nálatok!
Nekem 6-án megjött, így én is vaccilálok a dokihoz menetellel! Eddig még nem mentem/mentünk el, de lehet adok még egy esélyt és januárban elmegyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!