Ha 31-én, vagy 1-én volt az első emelkedett hős napom, akkor nem kellett volna már megjönnie?
Figyelt kérdés
Csak azt furcsállom,hogy eddig amelyik napon megemelkedett a hőm,rá két hétre azon a napon meg is jött! Na most az első emelkedett nap vagy kedd,vagy szerda volt! Sajnos nem tudom pontosan,mert hétfőn mértem 36,4-et,aztán szerdán 36,8-at! Most 3 napja 36,9-36,8-36,852012. aug. 16. 08:15
1/3 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusai és ahhoz képest hol tartasz? A ciklus napok szerint is késik?
2/3 anonim válasza:
Ja ha nem esik le a hőd holnap reggelre én ellőnék egy tesztet a helyedben!
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A ciklusaim 27-28 naposak,de a luteális fázisom 14 nap,és mindig annyi,és mindig reggel jön meg,mindig úgy kelek,hogy görcsölök! Elvileg ciklus.hu szerint ma kellene megjönnie! De ma sem jött meg! Ma viszont 36,75-öt mértem,szóval picit lejjebb ment a hőm! De a 18 napos luteális fázis nem sok egy kicsit? Ilyen még sosem volt!
2012. aug. 17. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!