Megnéznétek a tesztem? Még 4 nap mensesig.
nem reggeli vizelet, de azonnal kijött a függőleges csík. Mellfeszülés, állandó pisilési inger.
Sziasztok! A másik ikres vagyok, épp tegnap gondoltam rátok, hogy megkérdezem mi lehet veletek? MI újság kedves kérdező?
Kedves kismama, nálunk még a 12 hetes genetikai uh is hüvelyi. Azon többet látnak. Nekem csak egyet csinált hasit előbb egy doki, mert ő utált hüvelyit csinálni, olyan 7-8 hetes lehettem mikor a lányommal voltam terhes. Volt olyan képzeljétek, hogy ez a doki annyira utálja a hüvelyi uh-t hogy aki terhességmegállapításra ment, annak is hasit csinált, nem látott semmit, közölte hogy itt nincs semmi. Szegény csaj nagyon el volt kenődve, és egyszerre kiakadt is, így megnézték neki hüvelyivel, és minden szépen látszott. Jó, mi? Úgy rá tudnak ijeszteni az emberre, ha nem határozott, és tájékozott!
Sziasztok! Nálam semmi jo. Szombat hsjnalban görcsöltem. Elméletileg ovu, mert 13.napon voltam. Azòta tompa fájdalom, melleim bedurrantak. Tegnap voltam nődokinál. Elfáradtak a petefészkeim. 31 évesen nem szültem, nem szedtem fogigátlòt. A petesejtjeim 90%at elhasznàltam. Ezért érzek meg mindent. A szervezetem elfáradt a sok pete termelesbe.
Gyakorlatilag elkezdtem klimaxolni :'(:'(:'(:'(:'(
Jessszuusss...szerintem alakul valami....!!!
1000 éve nem voltam itt a gyakorikérdéseken és erre jövök vissza?!?!?!?!?
Mikorra nem várod???
Mikorra nem várod? Naggyon esélyes, aki nem látja az vak!!! Másik ikres
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!
Na sziasztok! Szòval az a helyzet, hogy szertintem hamarabb volt peteeresem, mert felido ota nagyon gorcsolok es megduzzadtak a melleim. Es szakad rolam a viz. Hetfon elmentem dokihoz aki ugye azt mondta, h lat egy 2 tüszőt, de valoszinű klimaxolok...
Ma volt egy erzesem es vettem egy tesztet, délutáni!
2nap múlva ùjra tesztelek.
Folyamatosan faj a hasam alja, de most olyan mashogy, mint szokott. Ja es a poen, hogy meg van pár nap mensiig :-)
Lányok En most erre tényleg nem szàmítottam es lehet most sikerűl?
Olyan jolenne:-)puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!