Megnéznétek a tesztem? Még 4 nap mensesig.
nem reggeli vizelet, de azonnal kijött a függőleges csík. Mellfeszülés, állandó pisilési inger.
Kedves Kérdező!
Orvosnál voltatok már a pároddal kivizsgáláson? Ha 1 év alatt nem fogan meg a gyerek, akkor elkezdik kivizsgálni, hogy mi lehet a gond. Vérvétel is van, amiből az egyik a ciklus 3. napján van. Keress fel minél hamarabb egy dokit, mondd, hogy több mint 1 éve próbálkoztok és akkor elkezdik a vizsgálatokat.
Elhiszem, hogy el vagy nagyon keseredve. Sajnálom nagyon, hogy MOST nem sikerült. Mi 9 hónapja próbálkozunk. Eleinte nagyon szomorú voltam én is. Most már másképp állok a dolgokhoz: megvárom, míg meglesz az 1 év, utána megyek a dokihoz. Ha úgysem jön össze a baba, akkor azt is el kell fogadnom. Remélem, hogy minél hamarabb babás leszel, nagyon szurkolok neked!!!
Szia!
Én írtam a 171-est. Nekem tudja a dokim, hogy nincs még egy éve a próbálkozásnak és ezért nem megyek még. Miért nem keresel fel egy nőgyógyászt? Mondd nyugodtan neki, hogy már 1 éve nem esel teherbe.
Én februárban leszek 31 éves egyébként és első baba lenne. Olyan szinten már beletörődtem, hogy nem tehetek semmit. Majd jön, ha jön, ha meg nem sikerül, akkor ezt kell elfogadnom. Amikor megjön, akkor nyilván szomorú vagyok, de túllépek rajta. Fel a fejjel! :)
Szia!
Akkor majd meglátod, hogy szépen alakulni fognak a dolgok :) Szorítok neked!!!
Szia!
Helyes, jól teszed! :) "171"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!