Megnéznétek a tesztem? Még 4 nap mensesig.
Figyelt kérdés
nem reggeli vizelet, de azonnal kijött a függőleges csík. Mellfeszülés, állandó pisilési inger.
2012. aug. 15. 21:32
111/270 A kérdező kommentje:
Ma nem jott meg. Hőm 36,9. Reménykedek.
2012. szept. 15. 19:38
112/270 anonim válasza:
Megint " másik ikres". Nekem viszont megjött, és dupla annyi mint szokott, meg fáj a mellem néha, mint mikor szoptattam és tele volt. Nem tudom mi az oka, remélem nekem jött meg helyetted is! Még mindig szorítok! :-)
113/270 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! De az nem jo, ha nagyon sok a ver. Lehet baba volt es elment? En most fagyit eszek es mar fel vodorrel megettem :-) faj a cicim. A hasam alja, hanyinger+ehsegerzet. Viszont nem erzek tehessegre utalo jeleket.
2012. szept. 15. 21:39
114/270 anonim válasza:
Amit felsoroltál, az mind terhességi tünet is lehet.:-) Nekem csak annyi volt a lányomnál, hogy kb 2 percenként pisilni jártam.
Kicsit alábbhagyott a vérzés nálam már, az első fél napban volt rengeteg, most már ok, én is erre gondoltam először amit írtál, de mostanában alig volt időnk a férjemmel egymásra :-(, így majdnem kizárható hogy terhesség lehetett volna. Bár tulajdonképpen nem bánnám, ha biztos lennék benne, hogy a férjem azon kívül hogy akarja, kicsit többet segítene. Azért egy negyedik gyereket már bevállalni csak úgy lehet, ha tényleg minden munkát és dolgot beosztunk. Jelenleg nem igazán van így...
115/270 A kérdező kommentje:
Most jött meg.
2012. szept. 16. 10:09
116/270 anonim válasza:
Óóóó:(((De akkor még nem most jött el az ideje...bocsi hogy nem jelentkezem mostanság de a férjem kiment Németbe dolgozni és a gépet is vitte,amint tudok megint leszek:)addig is kitartás csajszikám és ne csüggedj hisz tudod Isten útjai kifürkészhetetlenek én már csak tudom:)))és akkor ér a legnagyobb öröm amikor már nem is gondolnád:)
117/270 A kérdező kommentje:
Hát sajna nálam ez nem igy működik. Engem a rossz dolgok érnek utol amikor nem gondolok rá :(
2012. szept. 19. 17:49
118/270 anonim válasza:
:( remélem ez hamarosan megváltozik..
119/270 A kérdező kommentje:
Jo lenne :-)
2012. szept. 23. 13:19
120/270 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Nálam holnap pé.
2012. szept. 28. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!