Hisztek az álmaitokban? Azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem! Jelzett már így valakinek a babó, hogy útban van?
Még sosem volt pozi tesztem!
2 éve próbálkozunk, és most először fordult elő, hogy pozi teszttel álmodtam. Annyi furcsaság viszont volt benne, hogy 3 csík volt a teszten.
Szia!
Nekem TÉNYLEG bejött!! :D
Két hete,nagy nehezen rávettem magam,hogy csináljak egy tesztet.Azért "nagynehezen",mert már elegem volt a sok negatív tesztből..:(
De késett a mensim,úgyhogy gondoltam reggel megcsinálom.Egész éjjel forgolódtam,rettenetesen aludtam.Aztán hajnal körül jött ez az édes álom:)
Álmomban megcsináltam a tesztet,és azon erős csíkocska jött elő!:)
Aztán nem egészen így lett,mert nagyon halvány lett a csík,és nem rögtön jelent meg,de csík volt!!
Most 6 hetes vagyok,és nagyon-nagyon boldog!!
Utolsó vagyok!
Mi is másfél éve próbálkoztunk egyébként,és azelőtt soha nem álmodtam pozitív teszttel!Most először volt ilyen!:)
Késik neked?Ha igen,mióta?
SZia!
Én nem is olyan régen álmodtam a babámmal és rózsaszín rucikákban láttam,tehát lánynak álmodtam annak ellenére hogy a genetikán fiút mondtak és teljesen ráálltam a fiúra.A héten közölte a dokim hogy nem lát heréket leszállva még úgyhogy lehetséges a leányzó.2-3 hét múlva többet tud mondani.
Üdv:23 hetes km.
Még nem késik, kb. egy hét van még a mensiig. De már én is úgy vagyok vele, hogy nem merek már tesztet csinálni, mert annyi negatív volt.
Még életben (sajnos) sosem láttam pozi tesztet!
Remélem hamar eljön az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!