Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hisztek az álmaitokban? Azt...

Hisztek az álmaitokban? Azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem! Jelzett már így valakinek a babó, hogy útban van?

Figyelt kérdés

Még sosem volt pozi tesztem!

2 éve próbálkozunk, és most először fordult elő, hogy pozi teszttel álmodtam. Annyi furcsaság viszont volt benne, hogy 3 csík volt a teszten.

2009. júl. 22. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mikor legutóbb babával álmodtam, konkrét névvel köszönt be nekem. Reggel mondtam is, milyen hülyeség, ezt a nevet sose adnám. Pár hét múlva megszületett egy rokonunk kisfia ezzel a névvel. De sokszor álmodtam már másoknak babát, mindig bejött.
2009. júl. 22. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem TÉNYLEG bejött!! :D

Két hete,nagy nehezen rávettem magam,hogy csináljak egy tesztet.Azért "nagynehezen",mert már elegem volt a sok negatív tesztből..:(

De késett a mensim,úgyhogy gondoltam reggel megcsinálom.Egész éjjel forgolódtam,rettenetesen aludtam.Aztán hajnal körül jött ez az édes álom:)

Álmomban megcsináltam a tesztet,és azon erős csíkocska jött elő!:)

Aztán nem egészen így lett,mert nagyon halvány lett a csík,és nem rögtön jelent meg,de csík volt!!

Most 6 hetes vagyok,és nagyon-nagyon boldog!!

2009. júl. 22. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Mi is másfél éve próbálkoztunk egyébként,és azelőtt soha nem álmodtam pozitív teszttel!Most először volt ilyen!:)

Késik neked?Ha igen,mióta?

2009. júl. 22. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:

SZia!

Én nem is olyan régen álmodtam a babámmal és rózsaszín rucikákban láttam,tehát lánynak álmodtam annak ellenére hogy a genetikán fiút mondtak és teljesen ráálltam a fiúra.A héten közölte a dokim hogy nem lát heréket leszállva még úgyhogy lehetséges a leányzó.2-3 hét múlva többet tud mondani.

Üdv:23 hetes km.

2009. júl. 22. 21:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Még nem késik, kb. egy hét van még a mensiig. De már én is úgy vagyok vele, hogy nem merek már tesztet csinálni, mert annyi negatív volt.

Még életben (sajnos) sosem láttam pozi tesztet!

Remélem hamar eljön az idő!

2009. júl. 23. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!