Hisztek az álmaitokban? Azt álmodtam, hogy pozitív a tesztem! Jelzett már így valakinek a babó, hogy útban van?
Még sosem volt pozi tesztem!
2 éve próbálkozunk, és most először fordult elő, hogy pozi teszttel álmodtam. Annyi furcsaság viszont volt benne, hogy 3 csík volt a teszten.
anyám az álmok nem hazudnak.... Talán Krúdy mondta...
de azt ne felejtsd el hogy az álom nem pont azzal és nem pont úgy történik ahogy megálmodtad. sztem inkább a vágyadat jeleníti meg- anyukám tanult álomfejtést
ja és egy apró észrevétel: nem útban van hanem úton:)
figyelj a szóhasználatodra mert gondolati szinten számít
ja... és babával álmodni jót jelent:)
utolsó voltam
Igen, mégis különbség van álom és álom között szerintem. Van, ami a kimerültség szülötte nagy összevisszaság, de ha jelentése van, azt valahogy mindig megérzem és az úgy is szokott lenni.
Az egyik barátnőm egyáltalán nem akart gyereket, a férje pedig szinte már könyörgött, de akkor se. Egyszer aztán jön be a munkahelyünkre és meséli, hogy azt álmodta, hogy ott van a házukban egy kislány, és olyan derűs és boldog volt tőle az egész ház. Aztán felébredt, a kislány sehol, rá meg rájött a sírás. Egy álom hatására teljesen megváltozott, és aki évekig ellenállt, aztán azonnal akarta a gyereket és elsőre össze is jött nekik, és kislány!
A másik barátnőmnek meg a férje álmodta, hogy lánya született, még a nevét is megálmodta és most kislányt várnak és úgy fogják hívni, mint az álomban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!