Ügyeleten megvizsgálnak vagy elküldenek?
ne ijesztgessétek a kérdezőt, nekem pl. sohaaz életben olyan pokoli görcseim nem voltak, mint 3-4 hetes terhesen!! azt hittem, nem kapok levegőt!! mégsem véreztem egy pöttyöt sem, és utolsó előtti napig kihordtam a babámat.
egyetértek azzal, h próbálj meg várni még, mert ilyen korai terhességet még nem tudnak biztonságosan kimutatni. nagy csalódás érhet,ha végül mégsem, v elmész és ott azt mondják, semmi jel a terhességre. csak összezavarnak.
Az jó, ha valakinek erős görcsök mellett is minden rendben van. Ha viszont valakinek nem stimmel mégsem valami, akkor miért kellene otthon ülnie és várnia, hátha nem lesz baj?
Ez nem ijesztgetés. Egy egyszerű orvosi vizsgálat nem ijesztő, viszont lehet annál inkább megnyugtató egy aggódó kismama (vagy szimplán nem terhes nő) számára.
Engem sztk-n soha nem küldtek el, ha panaszom volt (tök mindegy, hogy terhes voltam-e vagy sem).
Szia!
Fel tudod rakni a tesztet? 12,5-ös teszt az milyen?
Menj el egy gyógyszertárba és vegyél magnéziumot, ott el is mondják, hogyan kell szedni! Mond azt, hogy kismama vagy és görcsöl a hasad, arra szeretnéd szedni! Mivel nincs vérzés (ne is legyen), a doki sem tud mást ajánlani majd! Az uh-n sem fog sokat látni! De megnyugtatásként menj el dokihoz, el nem küldenek!
Írta valaki, hogy még csak 3 hetes terhes vagy és hiába mész orvoshoz, nem lát semmit.
Ha 1 hete késik, akkor már 5 hetes a Kérdező.
Reggel nem tudsz lemenni az sztk-ba? Nem kell mondani, hogy mi van, a betegírányítónak köze nincs hozzá, hogy miért mész orvoshoz. 5 hetesen már meg tudja állapítani, hogy jó helyen van-e és megmondja, ha szedni kell valamit.
De ha lemész ügyeletre, szerintem ott is meg kéne, hogy nézzenek, ha erős görcseid vannak.
Aranyosak vagytok!
A teszt a Predictor Early, Rossmannban 1200 Ft. A csíkocska a telefonom képén már tényleg nem látszik. A párom is azt mondja, hogy várjunk, hátha még nem látszik semmi és csak csalódunk akkor is, ha van baba. Nem tudom, mi legyen, nem-e csak attól fáj, hogy ideges vagyok miatta? Bár szerintem este mindenképp megnézzük azt az ügyeletet.
Szia!
Ugyan nem írtad merre laksz de azt azért nyomozd ki, hogy melyik kórház ügyel, mert különben nem fognak ellátni, mivel nem akut életveszélyes problémád van. Tapasztalat.
Csak azért írom még mielőtt totál feleslegesen várnál x időt és elküldenének onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!