Ügyeleten megvizsgálnak vagy elküldenek?
Figyelt kérdés
Egy hete késik, alig láthatóan pozi lett két 12,5-ös teszt, és folyamatosan görcsöl a hasam már napok óta. Időpontot a dokimhoz csak két héttel későbbre kaptam. Nagyon szeretném tudni, mi a helyzet, elmehetek az ügyeletre, hogy megnézzenek?2012. aug. 15. 12:51
1/18 anonim válasza:
SZTK miért nem jó? Milyen ügyelet, esti? Hát ha bajod van, el nem küldhetnek, meg kell vizsgálniuk.
2/18 anonim válasza:
bemész a kórházba be a nögyógyasztra és kell hogy megvizsgálnak és lehet gyógysert is kapsz
3/18 anonim válasza:
Igen, mehetsz ügyeletre. Meg kell hogy vizsgáljanak, ha panaszod van.
4/18 anonim válasza:
Elmehetsz,de szerintem tök felesleges.Még csak 3 hetes lehetsz,azt pedig úgyse látni csak megvastagodott méhnyálkahártyát,szóval okosabb ott sem leszel.Ha két hét múlva mész,akkor már lehet látni,viszont szívhang még nincs,legalábbis nem jellemző.Érdemesebb lenne,három hét múlva menni.Tudom,nehéz a várakozás.A teszt meg azért halvány,mert még csak egy hete késik,nekem a harmadik teszt lett pozitív.
5/18 A kérdező kommentje:
Tegnap próbáltam bejutni az SZTK-ba, a kedves recepciós időpontos nővérke elküldött, hogy ha nem vérzek, nem vehet soron kívülire :( Meg hát itt nálunk külön van a nődoki, meg külön az UH, azt nem is tudna csinálni rögtön.
2012. aug. 15. 12:56
6/18 anonim válasza:
ha menstruacio szeru gorcs akkor az velejaroja a terhessegnek. nekem a 10-11 hetig megjon erzesem volt. szerintem is menj sztk-ba, vagy masik magandokihoz akinel elobb kapsz idopontot.
7/18 anonim válasza:
időpont van az SZTK-ban??? hát ez borzasztó. Ugyan nem írtad, mennyire görcsölsz, de nem normális dolog szerintem, ha nagyon fáj. Én keresnék másik dokit.
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Tudom, hogy várni kéne, egyszerűen rossz érzésem van. Tudom, hogy normális a fájdogálás ilyenkor, de ez erősebb, mint a mensis görcseim szoktak lenni.
2012. aug. 15. 13:01
9/18 anonim válasza:
Mivel görcsölsz, ezért menj el dokihoz. Az enyhe görcs normális lehet, de ha neked jobban fáj, akkor igenis meg kell, hogy vizsgáljanak.
Engem egy sztk-s doki sem küldött el, ha odamentem, pedig nem véreztem. Nem tudom merrefelé laksz, de keress másik dokit.
Itt most nem arról van szó, hogy mit fogsz látni, hanem hogy görcsölsz és nem érzed jól magad, és ez nem jó.
10/18 anonim válasza:
ha erosebb a gorcs akkor menj ugyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!