Pozitiv vagy negativ?
Figyelt kérdés
Itt a linkje a tesztnek sajna nemtudok rola jobbat csinalni :( remelem ebbol is megtudjatok nekem mondani, hogy szerintetek mi.En latok rajta meg egy nagyon halvany csikot de lehet csak azert, mert nagyonszeretnem.Legyszi segitsetek.
[url= [link]
2012. aug. 14. 18:17
11/15 Nikolett_'90 válasza:
Köszönöm! :-) Jó egészséget, & boldog Baba várást kívánok!
12/15 anonim válasza:
A halvány csík is csík!
Mi is így kezdtük, 2 nap múlva csinálj megint!
36hkm
13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek sok szerencset nektek is :)
2012. aug. 14. 22:01
14/15 A kérdező kommentje:
Csinaltam ma egy uj tesztet :) ugyanilyen halvany csikos lett ^^ koszonom mindenkinek aki irt!
2012. aug. 15. 21:07
15/15 anonim válasza:
Hű, nem néztem melyik voltam, de mindegyis: szóval a két halvány pozi is pozi, nekem az elsővel volt így, hogy a tesztcsíkos mártogatós teszt két nap múlva is olyan halvány volt, hogy a férjem nem látta, csak én, a One Step vizeletsugaras meg másnap tök jól látszott!(mármint az elsőhöz képest 3. napon), pedig akkor már 1 hete késett!
Szóval vigyázz magadra/magatokra, mert ketten vagytok!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!