Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Bekaptam! Lehetek terhes?"

"Bekaptam! Lehetek terhes?"

Figyelt kérdés
Bocsánat. Ez egy olyan "álkérdés". A lényeg, hogy nem tudom eldönteni, sírjak e vagy nevessek a sok felelőtlen tini kérdésén. Elég szörnyű olvasni, hogy 13-14 éves kislányok ( a szó szoros értelmében) leírják minősíthetetlen hangnemben a szexuális élményüket és elkezdenek aggódni, ha nem védekeztek lehetnek e terhesek. Közben fogalmuk sincs arról, hogyan működik a saját testük. Lehet élvezni egyáltalán ilyen korban a szexet? Ehhez szerintem kell egy bizonyos agyi fejlettség is ám,nem csak testi. Sok tini azt hiszi, attól lesznek felnőttek, hogy szexelnek és nem érzik át ennek a csodás élménynek a lényegét még. Én 23 éves voltam amikor megtörtént az első. Több hónapig készültünk a párommal. Életem legszebb éjszakája volt. Azóta is együtt vagyunk és hamarosan érkezik a mi kis babócánk is. Hol van a hiba manapság? A szülőkben, vagy a médiában, vagy az iskolákban? Vagy csupán a gyerekekben?
2009. júl. 21. 20:54
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát nem tudom... én más szemmel nézem ezeket a dolgokat mivel 14 éves vagyok. Nos erre mit mondjak...nem a szülők hibája.Inkább a médiáé. Én igaz hogy csak 14 vagyok, de attól még igazából, majdnem mindent tudok a szexről elméletileg. Ismerem a védekezési módszereket, nem vagyok hülye ahhoz hogy ne védekezzek. De őszintén soha nem értettem miért nézik le a 13- 14 éveseket. Voltam olyan közegben ahol senki sem ismert, szóba jött a téma, dumáltunk róla. Erre másnak megkérdezték mennyi vagyok én mondtam hogy 13(akkor még annyi voltam.) Nem akarták elhinni, nemcsak a külsőm miatt, hanem mert én tényleg éretten is gondolkodok, és úgy is beszélek. Engem így néztek el 18 évesnek.

De szerintem amúgy ez a nagy tini teherbeesés ez a tömegbe való beolvadásnak az oka. Az a rossz hogy a ma emberei (legyen az bármilyen korú) nem mer egyéniség maradni!!!

Én hálaisten nem vagyok tömeglány, a szüleim is mindig figyeltek arra hogy maradjak önmagam. Az osztályomban (8. oszt.) a 14 éves fiúk viszont nagyon éretlenek! Amikor előjön a szex, mint téma akkor folyton csak röhögnek... és még ők mondják hogy ,, mi sokkal érettebbek vagyunk mint ti, lányok ! ,, Én ezért nem csodálkozom azon hogy egy 14 éves lány a pár évvel idősebb fiúkkal szeret lenni.

de, ez csak az én véleményem :D

2010. ápr. 7. 20:45
 12/12 anonim válasza:
0%
OMG! 23 évesen még szűz... LOL :D:D
2010. júl. 15. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!