"Bekaptam! Lehetek terhes?"
Szia!
Teljesen egyetértek veled, sokszor én is azon gondolkozok, hogy ilyen tényleg létezik, hogy ennyire buták, tudatlanok a mai tinik?
Ez borzasztó, biztos a kor is változott, mert nekem anno 14-15 évesen még eszembe se jutott a szex.
Én 100 %-osan a szülőket tartom felelősnek emiatt, mert sugározhat bármit a média, mondhatnak bármit az iskolában, szerintem az ő dolguk lenne felvilágosítani a csemetéjüket, csak sajnos a nagyrészük tesz az egészre. (tisztelet a kivételnek).
Szerintem ez sem egészséges, hogy már szinte 13 évesen kezdik a nemiéletet, 16 évesen már ciki, ha még vk szűz.
Még nagy része azt sem tudja,hogy hogy lesz a kisbaba, aztán meg csak pislog, hogy vajon mitől lett terhes, ha még azelőtt észre veszi, hogy jönnek a fájások.
Pont ma olvastam egy kérdést a 15 éves gyerekről, aki meg akarja tartani a lyukas gumi okozta babát. Egy másik írta, hogy ő is 15,5 évesen szült, és a szülei is csak akkor tudták meg, amikor már indulni kellett szülni. Hát jó család az ilyen, azért 9 hónpig nem veszik észre, hogy terhes a lányuk...
Engem is anyukám világosított fel a női dolgokról, amikor barátom lett, a védekezésről, szexről, stb.
Én 18 évesen (1 év együttjárás után) vesztettem el a szüzességemet, ebben az évben lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk, 1,5 éve a férjem és van egy tüneményes pici lányunk, akit időben fel fogok világosítani.
Sok boldogságot a picurhoz!!!
Az ő születése lesz a legcsodálatosabb dolog az életetekben!!! :)
9,5 hós kislány anyukája
Hmm, nagyon szomorú, hogy manapság ez van!
Még én is tini vagyok, de oszintén megmondva, utálom ezt a mai világot... Régebben ilyen nem volt. Az emberek tisztelték egymást, a férfiak tisztelték a noket, de mára ennek már nyoma sincs. Lebeszélik, kicikizik, ha valaki normális, nem fekszik ossze mindenkivel, nem iszik, nem cigizik. Merthogy ez nem "meno".
Komolyan mondom, nem értem, miért kell ezt csinálni?! Miért nem lehet normálisan viselkedni, és miért kell a média meg Paris Hilton meg ilyen sztárocskák divatjai szerint élni? Ezt senki sem gondolhatja komolyan!
Egyébként én úgy gondolom, hogy a pedagógusokban és az iskolában is hiba van, meg a szulokben is egy kicsit.
Iskolában csak azt tanítják, hogy magoljuk be ezt meg ezt, a gyerekek lelkével meg nem foglalkoznak, pedig nagyon kellene!
Szerintem nem feltétlenül a szülők hibája,olyan rohanó világban élünk a szülőknek sok esetben nagyon nehéz megteremteni a mindennapi szükségletet ezért jut kevesebb idő a gyerek (ek) re.Ezáltal ők sok időt töltenek az utcán ahol az egymással való rivalizálás miatt belemennek olyan dolgokba, amikről nincs információjuk, tapasztalatuk.
Viszont szerintem a média az iskola segíthetne abban, hogy nem sugallják azt ami nem helyes (mármint a média) az iskolákban pedig foglalkozhatnának a témával többet.
Emlékszem amikor én általános! iskolába jártam nálunk oszt. fő illetve biológia órán is téma volt.
A másik probléma szerintem, hogy nem mernek kérdezni, érdeklődni. Azt hiszik az ciki ha kérdeznek.
Én 23 évesen szültem a második fiamt. :)
Az elsőt 16 évesen.
Nem mindenkire igaz amiket itt leírkáltok.
És mindenki okoskodik, de minek.
Itt nem okoskodásról van szó!Te voltál érett egy gyerekre de a többség nem!Azért ne háborodj fel,mert nem rólad van szó,hanem a buta felelőtlen tinikről!
Én 18 éves voltam mikor elvesztettem,most 20 vagyok!1 hét járás után vesztettem el,de a mi kapcsolatunk az teljesen más!Mi már akkor 2 éve ismertük egymást!Mindketten éreztünk valamit egymás iránt,de nem tudtuk mi az,így nem mondtuk egymásnak sem!Aztán egyszer csak rájöttünk,hogy ez SZERELEM!Járni kezdtünk,de akkor már fülig szerelmesen,és 1 hét után megtörtént!Azóta is együtt vagyunk,most lesz 2 éve!Eljegyeztük egymást és készülünk az esküvőre!4-5 év múlva pedig jön a baba,amit már alig bírunk kivárni,de hát a pénz az kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!