Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nem lehetek terhes már? Tegnap lefeküdtünk a barátommal, na és nem volt gumi, tudom felelőtlenség volt. Ma elmentem a gyógyszertárba és vettem 72órás tabletátt. Nem lehetek már terhes? Az egyiket már bekaptam a másik szemet később.
Elment benned?
Én barátnőmmel gumi nélkül csináljuk a mostani ciklusában. Jöv héten meg kellene jönnie neki - meglátjuk lesz e belőle baba vagy sem :) - felelőtlenség vagy sem, így izgalmas az élet :))
((persze tuti meghűlne bennem a vér ha ezt hallanám a szájából :"Gratulálok, apuka leszel"))
22F
Köszönöm a válaszokat a normálisakat!
Az útmutató azt írta hogy kicsi az esélye, és minél hamarabb beveszük a tabit annál kisebb az esélye.
Nyugi, hallani "legendákat", hogy nem hat, meg a tájékoztatón sem 100%ra van írva, de én nem ismerek konkrét példát, hogy baj lett volna :)
Kétszer vettem be, mindkétszer hatott, pedig volt hogy csak 50 óra múltán jutottam hozzá...
Nem 100%, bele is van írva a tájékoztatójába.
"így izgalmas az élet"...milyen izgalmas lenne megöletni a gyereked, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!