Ha kapok v-milyen hormonos kezelést, ami segítheti a teherbeesést, de mégsem segíti, akkor mennyi idő amíg az orvos más módszert nem javasol?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az első dolog, amit az orvosok javasolnak az a hormon kezelés, ha az nem válik be utána jön a sperma vizsgálat és így tovább. De mennyi ideig várnak, amíg eljutunk a hormontól a következő lehetőségig?2009. júl. 21. 17:55
1/1 anonim válasza:
Szia! Nálunk először megvizsgáltak engem,mindent jónak találtak,utánna jött a férjem spermavizsgálata.Aztán fél év múlva kaptam clostyt,amitől fél évig nem estem teherbe!Aztán elegem lett abból,hogy ide oda toliztak és hagytam a francba az egészet!Ittam a teákat fehérfagyöngy,kamilla,körömvirág,cicka,mikor mihez volt kedvem,aztán igaz 3 év múlva összejött az első baba!Tudom,ez téged nem vigasztal,de nem sok jó véleményem van,persze ha kifogsz maszekon egy rendes dokit,akkor simábban mennek a dolgok!Sok sikert babaügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!