Milyen gyorsan sikerült a Baba?
Az első úgy jött össze, hogy előtte fog.gátlót szedtem, mire kiürült az 2 hónap volt, de utána összejött.
A második babánál abbahagytam a gyógyszert és vártunk még 2 hónapot hogy kiürüljön a gyógyszer, és azonnal összejött a baba.
A harmadik babánál már 7 év próbálkozásnál tartunk, bár az első kettő gyerek más apától volt.
Nálam minden rendben, a mostani páromnál van pici gond....
egyébként teljesen változó, hogy kinek mennyi idő alatt jön össze. Iszonyat fontos a pontos időzítés. Hőmérőzés, LH teszt --- növelik a siker esélyét!!!!
Szia!
Természeses módon mindkettő. Nekem-hál az égnek-többé kevésbé szabályosak a ciklusaim, így naptármódszerrel védekeztünk. (Tudom nem védekezés...de pár hónapig oké volt...) Aztán volt egy stresszesebb időszakom és csúszott a pé-m, én meg naivan az eredeti dátummal számoltam...Durr, bele közepébe...:D Amikor kb. 4 hét múlva elkezdtem émelyegni, először nem is gondoltam terhességre....:) Persze nagyon örültünk neki, mikor kiderült nem gyomorrontásom van :)
2. babánál meg egyszerűen megbeszéltük, h "na most?!". És abban a hónapban mondtam az páromnak, h mikor lehet kb, peteérésem. Hát be jött, őt is éreztem már 4 hét múlva....
Remélem, azonnal összejön az első inszem!!!!
Nem fáj abszolút :)
Én már túl vagyok kettőn :(
Mindkétszer elsőre, természetes úton.
4 éves kislány és 2 éves egypetéjű ikerfiúk anyukája
3. hónapban természetes úton!
első válaszadó, 3 gyerek 3 apa pfff, szégyelheted magad.
Kedves 8-as válaszoló....
Rosszul olvastad, az első 2 gyermeke egy apától van, és most az új párjával tervezik a 3. babát...
Egyébként meg...ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett???
De hogy válaszoljak is:
Első terhességem első hónapban összejött, de sajnos méhen kívüli volt. Utána a 2. próbálkozós ciklusban ismét terhes lettem. Most a 2. babánkat várjuk, ő 3. hónapban fogant. Sok sikert kívánok mindenkinek, aki babára vár!
Előző vagyok (9-es).
Azt elfelejtettem írni, hogy a méhen kívüli miatt az egyik petevezetőmet kivették, de utána természetes úton estem teherbe mindkétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!