Xtina22 kérdése:
Terhesség jelei lehetnek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 28 napban. Nem jött még meg,néha érzem h görcsölök de az pár perc. Fáradékony vok most is leragad a szemem. Esténként hányingerem van. Ma nem vacsoráztam nincs most étvágyam. Reggel fel kelek tudat alatt nem direkt simogatom a hasam. Másnak is voltak hasonló tűnetei? Nagyon szeretnénk ha baba lenne :-)2012. aug. 11. 17:56
2/28 anonim válasza:
A teszt már tuti választ adna! Drukkolok! A tüneteid elég esélyesek!!!
3/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Valakinek voltak hasonló tünetei és a végén kiderült h baba van a dologba :)
2012. aug. 11. 18:32
4/28 anonim válasza:
Szia!
Én az első három hónapomat végig tudtam volna aludni. Ha babás vagy ez a mindjárt meg fog jönni érzés sokáig megmaradhat, mert a méh tartó szallagok nyúlnak és ezt érezheted úgy.
5/28 anonim válasza:
A fáradékonyság, a hányinger és az étvágytalanság mind-ming koraterhességre utal!
Nekemis megvoltak ezek a tünetek!
Szerintem holnap reggeli teszt már kimutaná!
Szorítok neked!
Majd írd meg mi lett a teszt eredménye :)
8/28 A kérdező kommentje:
6. Szerinted miért nem vagyok terhes?
7.kérdező,sajnos még nem tudtam venni és megcsinálni de még mindig nem jött meg :-) bár fájdogál a hasam és úgy érzem mindjárt megjön de semmi.szerintetek? a héten mindenkép tesztelek és megírom :-) szorítsatok ;-)
2012. aug. 13. 22:56
9/28 anonim válasza:
Kedves xtina! Mi a helyzet a haviddal? Teszteltél már? Nekem étvágy van, magas ébredési hő, és mindjárt megjön érzés napokon keresztül de vagy csak 5-10 percre:)
10/28 A kérdező kommentje:
Nekem is van már étvágyam. Még mindig nem jött meg :-) nem tudtam még most sem tesztelni majd pénteken! neked mióta késik teszteltél? :-)
2012. aug. 15. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!