Hogyan számoljam a baba születését?
Marcius 18-an menstrualtam utoljara:) valamikor marcius vegen lehetett a peteeresem, vagy aprilis legelejen. Ebbol fogant a kislanyunk, december 25-re vagyok kiirva.
De edesmindegy mikor szuletik:) ezt ar csak jovore tudjatok megvalositani:)
21 hetes kismami
Szia.
Én márc 13.-án menzeszeltem utoljára,a doki szerint a baba méretei alapján ápr.1-én fogant így dec.26-ra vagyok kiírva.
De 3 dátumom is van dec 18,24 és 26.Végül is egy hét ami éppen a fogantatás időpontjának csúszása is belefér.
Szia!
Márciusban illetve kora április elején kewllene teherbe esned, hogy december 24-ke környékén legyen baba.
De ennek nagyon kevés a valószínűsége, hogy ezt így kitud számolni. Én speciel még egy egy hónapra eső ovulációmat sem nagyon tudom kiszámolni nagyon össze vissza jön meg mindig.
Szia! Nekem március 17-én volt meg utóljára és december 22-re vagyok kiírva, és úgy néz ki h kislányunk lesz:)!
21 hkm
Szia!
4-es válaszoló vagyok most keztük el a párommal ebben a hónapban. :)
Reméljük jövőhónapban már örölhetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!