Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan számoljam a baba...

Hogyan számoljam a baba születését?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom kiszámolni, hogy mikorra fog megérkezni a baba? Pl. (tudom, hogy így sosem lesz, de azért kérlek írjatok), de ha én decemberi babát szeretnék (24-it), akkor mikor kéne elvileg teherbe esnem, hogy kb. ilyen környékén szülessen a baba?
2012. aug. 11. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Marcius 18-an menstrualtam utoljara:) valamikor marcius vegen lehetett a peteeresem, vagy aprilis legelejen. Ebbol fogant a kislanyunk, december 25-re vagyok kiirva.

De edesmindegy mikor szuletik:) ezt ar csak jovore tudjatok megvalositani:)

21 hetes kismami

2012. aug. 11. 09:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves, boldog babavárást!
2012. aug. 11. 09:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Én márc 13.-án menzeszeltem utoljára,a doki szerint a baba méretei alapján ápr.1-én fogant így dec.26-ra vagyok kiírva.

De 3 dátumom is van dec 18,24 és 26.Végül is egy hét ami éppen a fogantatás időpontjának csúszása is belefér.

2012. aug. 11. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Márciusban illetve kora április elején kewllene teherbe esned, hogy december 24-ke környékén legyen baba.

De ennek nagyon kevés a valószínűsége, hogy ezt így kitud számolni. Én speciel még egy egy hónapra eső ovulációmat sem nagyon tudom kiszámolni nagyon össze vissza jön meg mindig.

2012. aug. 11. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!!Első kislányomnál március 3-án volt meg utoljára, december 10-re voltam kiírva menstruáció szerint,UH alapján 16-ra,végül december 23-án született:-)
2012. aug. 11. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem március 17-én volt meg utóljára és december 22-re vagyok kiírva, és úgy néz ki h kislányunk lesz:)!

21 hkm

2012. aug. 11. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem március 19-én volt meg utoljára, április 2-án volt peteérésem, és december 24-ére vagyok kiírva.:)
2012. aug. 12. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Nagyon gratulálok! Boldog babavárást! Mióta próbálkoztatok?
2012. aug. 12. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

4-es válaszoló vagyok most keztük el a párommal ebben a hónapban. :)

Reméljük jövőhónapban már örölhetünk. :)

2012. aug. 13. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!