Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a héten +at tesztelek,...

Ha a héten +at tesztelek, vasárnap nagy családi banzáj lesz megmondhatom már? Várjam meg míg az orvos igazolja a terhességet?

Figyelt kérdés
Nagyon várja már az egész család. Mindig megkérdezik mi újság? Mit mondjak, ha + lesz a teszt?
2009. júl. 21. 08:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én csak a szivhangos UH után mertem elmondani.
2009. júl. 21. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, míg látod dogodni a szívét!

Én is megmondtam 6 hetesen, mindenki örült és 11 hetesen elhelt a babám

Másodiknál azt mondtam, hogy csak a 12. hét után mondom el, és jól tettem, hogy így döntöttem, mert sajnos az spontán vetéléssel végződött

2009. júl. 21. 08:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy pozitív tesztből nem nem biztos, hogy terhesség és baba lesz. Minimum a szívhangig várj a bejelentéssel, de még jobb, ha megvárod az első trimeszter végét.
2009. júl. 21. 09:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is varnod kene meg, bar ameddig meghallod a baba szivvereset. SZoritok Nektek!
2009. júl. 21. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
A buli jo otlet:))) mi is mehetunk?? csak vicceltem:)))
2009. júl. 21. 09:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Én csak akkor mondtam el, mikor már látszott, hogy dobog a szíve.
2009. júl. 21. 09:57
 7/14 A kérdező kommentje:
De addig mit mondjak? Le nem tagadhatom.
2009. júl. 21. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Mért kéne bármit is mondanod?????A pozitív teszt még nem bizonyítja csak valószínűsíti a terhességet!!
2009. júl. 21. 11:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem fog látszani, vagy ha mégis, ráfoghatod, hogy kicsit meghíztál. Láttam én már 15 hetes nőt teljesen lapos hassal. Amíg az uh képet nem mutatta, el se hittem, hogy majdnem félidős terhes.
2009. júl. 21. 11:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért is kéne letagadnod? Ha talizol a családdal mindenkinek az az első kérdése hogy mi van a babával? Azt kell mondani, hogy nem tudsz még semmit, majd kiderül megjön-e. Ez nem 'olyan' hazugság. 13 hetes vagyok, de csak a nagyon fontos emberek tudják, és ez így is marad, amíg már nem fogom tudni tagadni.
2009. júl. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!