Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » őszinte véleményeket kérek!...

őszinte véleményeket kérek! 34 éves vagyok, két éve túl a mellrákon. Párom 45 éves és épp kisbabát terveztünk amikor jött a dög (én igy hivom) belevágnátok-e?

Figyelt kérdés
mindketten elváltunk,nekem egy fiacskám van,párom elveszitette a gyerekeit(az ex munkássága)..most jutottunk odáig,hogy az orvosaim szerint eldönthetem,akarok-e gyereket..?nekem minden vágyam,hisz az egyetlen férfi akinek érdemes szülni az a párom(sztem)ám ő hezitál...mondván már túl öreg hozzá...de látom rajta nem teljes a meggyőződése...mit gondoltok????nekem minden vágyam,még akkor is ha egyedül kell majd felnevelnem...de ráerőltetni nem szeretném őt...véleményeket várok...
2009. júl. 21. 07:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én magamból indulok ki.Igen ,ha kell egyedül is.Nem tudnám elviselni majd 60 éves koromban a gondolatot hogy nincs gyerekeem bele betegednék.

De nem vagyunk egyformák...

2009. júl. 22. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A párom elvált, s ott már van egy nagy gyermeke.A közös lányunk 6 éves, amikor szültem 33 voltam, párom 35.Mindig azt mondogatta, hogy neki nem lesz türelme a gyerekhez, fél ettől a dologtól.Természetesen lett és azóta is van türelme, persze van hogy nincs.De az hazudik aki azt mondja hogy Ő mindig türelmes.Aztán felvetettem a következő gyerek lehetőségét, melyre a a válasz a jól ismert szöveg "szerintem már nem lesz türelmem hozzá stb".A gyerkőc most múlt 3 hónapos, s apa boldog és természetesen türelmes, vagy néha nem.De ilyen az élet.Én 39 vagyok , párom 41 éves.Szerintem vágjatok bele.A párod lehet hogy most úgy érzi már nem szeretne pici babát, de amikor ott lesz újra átéli a csodát.Egyébként meg tényleg úgy van, hogy a legrosszabb bármikor jöhet, s ha arra gondolnánk soha semmi mást nem tennénk csak annak bekövetkeztét várnánk, s lemaradnánk számos jó dologról, és rosszról magáról az életről.
2009. júl. 22. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
hm. szerintem a babavállalas nem korfüggő, mindenkinek joga van boldogan közös gyereket felnevelni, barmennyi is legyen. azt soha senki nem tudhatja, meddig él,az nem lehet ok. van, aki 100evet él, van, aki 23 evesen meghal, es nem nezheti vegig, ahogy gyermeke cseperedik, mint egy baratnőm. szóval. ahogy meg van irva, de azt senki nem tudhatja előre, mi lesz. kár parázni, ne igy teljenek a napjaitok, rettegesben, jaj, mi lesz. szeressetek egymast, jöjjön a baba, minden rendben lesz, csak pozitiv hozzaallas kerdese. sok sikert az eletben!
2009. júl. 23. 00:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is vágjatok bele nyugodtan ha ez a szíved vágya.

Beszélj a férjeddel előbb utóbb ő is belátja hogy nincs mit vesztenie. Egy gyerek ajándék.

2009. júl. 23. 15:32
 15/15 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SOK-SOK BIZTATÁST ÉS VÉLEMÉNYT...KOMOLYAN MONDOM MEGKÖNNYEZTEM ŐKET...:)))))KEDVESEK VAGYTOK...ÉS IGÉREM MINDENT MEGTESZEK,HOGY MIELŐBB BABÁZHASSUNK...
2009. júl. 23. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!