Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rápillantanátok a görbémre?

Rápillantanátok a görbémre?

Figyelt kérdés

Természetes ez a görbe alatta minden saját megfigyelésem rajta van.Nemrég volt egy laparoszkópiás műtétem mert méhen kívüli terhességem volt.A hőm még mindig az egekben van és a mellem is fáj.Miért?Mikor fog megjönni?Valaki tudna véleményt esetleg hozzászólást írni?

[link]

2009. júl. 20. 20:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Itt vagyok,és de még most sem értem,hogy a 22. napon hogy látta meg a doki,hisz normális esetben ugye még a mensi sem maradt ki.Ha a terhesség akkor ott megszakadt,akkor ezalatt a 12 nap alatt le kellett volna esnie a hődnek szerintem.De magasan van.A másik,hogy a doki 3-4 hetet mondott,mondván,hogy még vékony a méhnyálkahártya.Akár méhenkívüli akár rendes terhesség,vagy ha egyik sem lett volna,annak a méhnyálkahártyának már vastagnak kellett volna lennie,szóval semmit sem értek.Ne haragudj,hogy nem tudok válaszolni,de ez most egy olyan egyedi eset,hogy szerintem a dokihoz vissza kellene menni ezeket a dolgokat megvitatni.Mikor látott utoljára orvos?Ha csak akkor amikor a műtét volt,akkor nem ártana nagyon gyorsan felkeresni,hogy nézzen meg uh-al,hisz ez a magas hő,ez valamit jelez.Ha van otthon teszted,csináld meg,akár már ma este is,most azonnal,mert sosem lehet tudni.Ez így ha nincs baba jó helyen a pocidban is,szerintem nem normális.Csinálj tesztet,és akármi az eredmény,irány a doki.Ha nega,akkor azért,mert a hőemelkedés gyanús.Ha pozi,akkor pedig azért,hogy a továbbiakat megbeszéljétek.A teszt semmi esetre sem lehetne pozi az előző méhen kívüli terhesség miatt,hisz az még nagyon fiatal terhesség volt,és már mint mondtad,eltelt 12 nap.Tesztelj.
2009. júl. 20. 20:44
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont lehet, hogy a hormonok még nem ürültek ki. Ami viszont fals teszteredményt okozhat, vagyis nem, mert a hcg MÉG jelen van. Nekem a mútét után 3 hónapig nem jött meg, és néhány hétig tartottak a tünetek is.
2009. júl. 20. 21:00
 13/29 anonim ***** válasza:
Viszont neki a ciklus 22. napján vették észre,és a 23.-on el is távolították,ilyen kis terhességnél még nem is volt hcg,az a beágyazódás után kezd termelődni 2-3 nappal,ahoz,hogy teszt érzékelje,még kell plusz legalább 5 nap,szóval ez nále nem volt meg,de ha meg is lett volna 12 nap alatt réges régen kiürült volna.
2009. júl. 20. 21:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem ilyen egyértelmű. Nem lehet, hogy az előtte levő ciklusban termékenyült meg? A méhenkívüli terhesség az elején ugyanolyan, mint a rendes, min. az 5. héten látható csak először. Ez teljesen biztos.
2009. júl. 20. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: a hcg akkor kezd termelődni, ha már megtörtént a beágyazódás. Ha rossz helyre ágyazódik be, na az a méhenkívüli terhesség. Semmilyen tünet nem lehet, fájdalom sem, amíg nem ágyazódott be valahová. Ezért próbálják minél korábban megnézni a helyét. Tehát, ha beágyazódott,akkor hcg-t termel, onnan tudni, hogy terhesség.
2009. júl. 20. 21:31
 16/29 anonim ***** válasza:
Előző hónapban menstruált,de ha akkor termékenyült volna meg,a 12 nap alatt ki kellett volna ürülnie,a hőnek pedig lecsúsznia,hisz megszűnt a hormontermelés.De ezt mi nem is tudhatjuk,a dokihoz kellene elmennie.
2009. júl. 20. 21:37
 17/29 anonim ***** válasza:
Így van, dokihoz kell elmennie. De attól, hogy megjött, még lehetett terhes. Semmi sem törvényszerű.
2009. júl. 20. 21:41
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat.Titkon még abban reménykedek bár az eszem tudja hogy nem igen lehetséges hogy mégis baba van a dologbon.Azt hogy hány hetes lehettem mekkora volt a baba nem kérdeztem nem akartam fájdítani a szívem.bár már tudom jobb lett volna ha megkérdezem.Nehezen vették észre, de a tesztet is kimutatta, bár én azt nem láttam,ami lehet jobb is hiszen mindig egy kétcsíkos tesztre vágytam amit most meg is kaptam volna.Most már végképp nem tudom mit csináljak.Állítsak oda a dokihoz hogy fenn van a hőm és egy ilyen műtét tálán titkon reménykedem hogy baba van.:((Lehet reggel megcsinálom a tesztet ami itthon van.De ha nega lesz azon ha pozitív lesz meg azon leszek elkenődve.A doki a műtét után azt mondta minden rendben zajlott nem volt komplikáció és a petevezetékben már be is volt vérezve egy kicsit a babóca.Hát igen elég fura az esetem az biztos, de hogy mi lesz ezután azt nem tudom.
2009. júl. 20. 21:48
 19/29 A kérdező kommentje:
Még csak annyit hogy pé a hőm alapján 8. cn volt.A terhességet uh-val rá 13 napra látták és akkor már a teszt is kimutatta.Tehát azt mondják hogy 7-10 nap a beágyazódás.Tehát már addigra beágyazódhatott sőt hcg is termelődhetett.Bár azt én sem értem hogy látták meg hiszen ilyenkor még a rendes terhességet sem látják meg uh-val.Számomra is sok kérdés maradt nyitva.Lehet reggel csak tesztelek egyet.Ha igen megírom hogy mi lett az eredmény.
2009. júl. 20. 21:56
 20/29 anonim ***** válasza:
Rendben,tesztelj,és ha pozi lesz,akkor 2 naponta csinálj megint teszteket.Ha halványodik,akkor tényleg az előzőből ürül,ha erősödik,vagy esetleg full erős,és nem változik,akkor lehet örülni.Addig ne!Sok sikert!!!!
2009. júl. 20. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!