Rápillantanátok a görbémre?
én vagyok az aki pár napja feltette azt a kérdést hogy "Miert ilyen a görbém?" Es nekem volt az a bizonyos hasszurka 5percig éjjel amit szinten kb,3napja tettem fel.
Azota ilyen a görbém es semmi menszi illetve annak jele.
Tudtok valami hozzászolni?
szia nem értem miért 36,4 re huzza az alaphödet mikor sztem 36,3.. amugy miért nem tesztelsz? sztem babás görbe..
32
figyi! Két napja nem jött meg, a hőm magas, nem esett le! Miért nem csinálod meg a tesztet? Inkább örlöd magad hogy most terhes vagy vagy nem??? Nem értelek!
Holnap reggeli első pisiből csináld meg a tesztet!
szia elsö vagyok
azért babagyanus mert késik és a höd fenn van.. sztem holnap reggel tesztelj egyet. és ird meg mi lett.
32
Szia!
Az utolsónak adnék sajna igazat! Nem volt még eddig péd, pár napja azért fájhatott a hasad, mert akkor volt! Látszik is, hogyakkor emelkedett meg a hőd :( Én is így jártam előző hónapban, egész végig tesztlgettem, idegeskedtem, aztán a 40xedik napon a doki közölte, hogy összevissza csak egy 18mmes tüszőt lát, 8 mmes nyálkavastagsággal! Utána megrepedt, felment a hőm, és rá 2 hétre megjött! :(((
Sajnos! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!