Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rápillantanátok a görbémre?

Rápillantanátok a görbémre?

Figyelt kérdés

én vagyok az aki pár napja feltette azt a kérdést hogy "Miert ilyen a görbém?" Es nekem volt az a bizonyos hasszurka 5percig éjjel amit szinten kb,3napja tettem fel.

Azota ilyen a görbém es semmi menszi illetve annak jele.

[link]

Tudtok valami hozzászolni?

2009. máj. 28. 16:32
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Es 26-ra nemvártam.
2009. máj. 28. 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:

szia nem értem miért 36,4 re huzza az alaphödet mikor sztem 36,3.. amugy miért nem tesztelsz? sztem babás görbe..

32

2009. máj. 28. 16:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Azert mert félek a csalodastol!Amugy van itthon meg 1 tesztem.Miböl gondolod hogy babás?Es mikor volt szerinted pé-m?
2009. máj. 28. 16:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is esélyes a baba, főleg, hogy késik :-D Csináld meg azt a tesztet, mondjuk vlm nagyobb érzékenységűt érdemes. De lassan bármelyik kimutatná, ha baba. Szorítok! ;-)
2009. máj. 28. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:

figyi! Két napja nem jött meg, a hőm magas, nem esett le! Miért nem csinálod meg a tesztet? Inkább örlöd magad hogy most terhes vagy vagy nem??? Nem értelek!

Holnap reggeli első pisiből csináld meg a tesztet!

2009. máj. 28. 16:54
 6/16 anonim ***** válasza:

szia elsö vagyok

azért babagyanus mert késik és a höd fenn van.. sztem holnap reggel tesztelj egyet. és ird meg mi lett.

32

2009. máj. 28. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nincs igazam, és nem akarlak elkeseríteni de a 29-30. napig nem is volt peteérésed. Csinálhatsz tesztet de szerintem nem vagy terhes. Sajnálom hogy ezt írom és nem akarlak elkeseríteni. Talán most volt peteérés, de nem normális a görbéd. Hormonjaid rendben vannak?
2009. máj. 28. 17:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom,mert épp kivizsgálás alattt vagyok.Amugy "várom a mensim " csak azert hogy tudjak menni ujra a dokihoz,.Mert azt mondta,hogy akkor menjek ha meglesz a parom eredménye,ami hozzáteszem jo lett,es a köv.mensim utan. Viszont jobb lenne ha nemjönne és tényleg babás lennék!
2009. máj. 28. 17:50
 9/16 nini24 ***** válasza:

Szia!

Az utolsónak adnék sajna igazat! Nem volt még eddig péd, pár napja azért fájhatott a hasad, mert akkor volt! Látszik is, hogyakkor emelkedett meg a hőd :( Én is így jártam előző hónapban, egész végig tesztlgettem, idegeskedtem, aztán a 40xedik napon a doki közölte, hogy összevissza csak egy 18mmes tüszőt lát, 8 mmes nyálkavastagsággal! Utána megrepedt, felment a hőm, és rá 2 hétre megjött! :(((

[link]

Sajnos! :(((

2009. máj. 28. 17:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Ha holnap is megy felfelé vagy igy marad és nemjön meg,megcsinalom a tesztet,de ha leesik akkor nem.Köszi az eddigi válaszokat,aranyos hogy drukkoltok. Az utolsokettönek pedig : nemkeseritesz el mert magam sem tudom mikor volt vagy egyaltalan volt e pé-m.Lehet hogy igazatok van,bár ne lenne...
2009. máj. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!