Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rápillantanátok a görbémre?

Rápillantanátok a görbémre?

Figyelt kérdés

én vagyok az aki pár napja feltette azt a kérdést hogy "Miert ilyen a görbém?" Es nekem volt az a bizonyos hasszurka 5percig éjjel amit szinten kb,3napja tettem fel.

Azota ilyen a görbém es semmi menszi illetve annak jele.

[link]

Tudtok valami hozzászolni?

2009. máj. 28. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szio.

Tok felesleges lenne holnap elpocsekolni a tesztet.

6napja volt ped ahova a ciklus be is huzta a vonalat,varj meg a tesztel legalabb egy hetet.

2009. máj. 28. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Pont ezt akartam írni, mint amit az utolsó válaszoló írt. Tök fölösleges lenne tesztelni, mindenképpen nega lenne.Bár én nem vagyok biztos benne,h 6 nappal ezelőtt volt peteérésed. Nekem gyanus a 32. nap.
2009. máj. 28. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek az eredményedre akár mikor is tesztelsz!Kérlek írd majd meg mi lett!Drukkolok!!!!!!
2009. máj. 28. 22:24
 14/16 A kérdező kommentje:

-lett es leesett a höm is...

[link]

2009. máj. 29. 08:19
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

Abban biztosak voltunk hogy nega lesz a teszt, de a hőd nagyon csúnyán alakul. Szerintem menj el a dokidhoz. Valószínű menzi lesz most, de ne lepődj meg ha a menzi nem normális lesz, ha csak barnázgatni fogsz vagy csak pár csepp lesz. Sajna ebben a hónapban nem volt peteérésed.

Sajnálom!!!!!

2009. máj. 29. 09:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!Miert ne lenne normalis menszim?

Amugy készülök dokohoz de csak menszi utan!

2009. máj. 29. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!