2 sikertelen lombik,2 biokémiai terhesség és 2 terhesség. Szerintetek lehet IR-em?
Alap lett volna még a lombik előtt egy vérvétellel kezdeni a dokiknak. IR, Pajzsmirigy. Nagyon fontos!
Endokrinológusnál jártál?
Ezt csak egy terheléses cukor + inzulin vérvétellel lehet biztosra mondani. De simán lehet, főleg ha vannak egyéb tüneteid is. Pl :
Étkezés után 3-4 órával a kialakult hatalmas inzulinválasz a vércukorszint esését eredményezi, ez megnyilvánulhat a koncentrálóképesség zavarában, gyengeségben, álmosságban, ájulásszerű rosszullétben, szapora szívdobogásban, verejtékezésben is. Átalában megfigyelhető, hogy a tünetek édességgel jól szüntethetők.
Ide sorolható egy kevéssé ismert, de annál nagyobb jelentőséggel bíró betegség, a polycisztás ovárium szindróma - PCOS - is.
Nem előzte meg a lombikot endokrin vizsgálat? A másodikat sem? És a vetélések miatt sem? Szerintem válts orvost. Nem is orvost, kilinkát!
Még mielőtt kitesznek egy leendő kismamát bármiféle beavatkozásnak, legyen az egy átjárhatósági, inszem, lombik, ez lenne a minimum amivel kezdenek.
Ez engem mélységesen felháborít. :(
Mi 6 évet vártunk a babára. 4 babát veszítettem el, mire kiderült mi a probléma. Orvostól orvosig jártunk, genetikai intézet, kiskatona viszgálat stb...... Nekem túlműködött a pajzsmirigyem, és kiderült még hab a tortán PCO, azon a cseresznye: IR :( És mindez csak egy vérvétel lenne.....
Kívánok neked minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!