Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 sikertelen lombik,2 biokémia...

2 sikertelen lombik,2 biokémiai terhesség és 2 terhesség. Szerintetek lehet IR-em?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Alap lett volna még a lombik előtt egy vérvétellel kezdeni a dokiknak. IR, Pajzsmirigy. Nagyon fontos!

Endokrinológusnál jártál?

2012. aug. 9. 15:45
 2/8 Manka68 ***** válasza:

Ezt csak egy terheléses cukor + inzulin vérvétellel lehet biztosra mondani. De simán lehet, főleg ha vannak egyéb tüneteid is. Pl :

Étkezés után 3-4 órával a kialakult hatalmas inzulinválasz a vércukorszint esését eredményezi, ez megnyilvánulhat a koncentrálóképesség zavarában, gyengeségben, álmosságban, ájulásszerű rosszullétben, szapora szívdobogásban, verejtékezésben is. Átalában megfigyelhető, hogy a tünetek édességgel jól szüntethetők.

Ide sorolható egy kevéssé ismert, de annál nagyobb jelentőséggel bíró betegség, a polycisztás ovárium szindróma - PCOS - is.

2012. aug. 9. 15:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nincs semmi tünetem, csak nem volt ilyen vizsgálatom. Endokrinológusnál nem voltam.
2012. aug. 9. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem előzte meg a lombikot endokrin vizsgálat? A másodikat sem? És a vetélések miatt sem? Szerintem válts orvost. Nem is orvost, kilinkát!

Még mielőtt kitesznek egy leendő kismamát bármiféle beavatkozásnak, legyen az egy átjárhatósági, inszem, lombik, ez lenne a minimum amivel kezdenek.

Ez engem mélységesen felháborít. :(

Mi 6 évet vártunk a babára. 4 babát veszítettem el, mire kiderült mi a probléma. Orvostól orvosig jártunk, genetikai intézet, kiskatona viszgálat stb...... Nekem túlműködött a pajzsmirigyem, és kiderült még hab a tortán PCO, azon a cseresznye: IR :( És mindez csak egy vérvétel lenne.....

Kívánok neked minden jót!

2012. aug. 9. 16:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem váltok orvost, megkérdezem a véleményét a vizsgálatól és ha nem akarja, meg fogom csináltatni magam. 1 babám már van szerencsére :)
2012. aug. 9. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden jót neked is éés a többieknek is!
2012. aug. 9. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
16:18 Teljesen egyetértek!
2012. aug. 9. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs! Alatta: 16:33! Egyet értek! Sztem is endokrinológus az első! Segít a megfoganásban, ha helyrerakják a hormonokat - amiről lehet nem is tudsz, hogy sz.rul működnek. Ha jól működnek, akkor meg örüljél! És ha már megfogan egyszer az a baba, maradjon is meg!
2012. aug. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!